Horoscop

Valabil pe 9 septembrie

Berbec: Zi în care sunt avantajate aspectele ce au legătură cu străinătatea, cu tărâmurile îndepărtate, cu persoane aflate la mare depărtare, cu altă cultură. Sunt posibile azi și unele drumuri, deplasări, pe care le vei face acum sau pe care le vei planifica pentru viitor.

Taur: Zi bună pentru studiu, pentru cercetare, pentru asimilarea unor noi cunoștințe, pentru dezvoltarea unor noi abilități care te vor ajuta în viitorul foarte apropiat. Sunt bine aspectate colaborările, lucrul în echipă, ești cooperant, atent, dai dovadă de seriozitate și responsabilitate.

Gemeni: Ziua te poate surprinde cu unele sincronicități sau evenimente neașteptate, doar fii mai atent la lucrurile care se întâmplă în jurul tău sau la oamenii pe care îi întâlnești. Este un cadru astral minunat pentru tot ce ține de hobby-uri, pasiuni, pentru activitățile creative.

Rac: Preocupă-te mai mult de relația ta amoroasă, acordă-i mai mult timp partenerului, fii mai atent la nevoile lui. Dacă nu ești implicat într-o relație sentimentală, fii mai atent în jurul tău şi mai dispus să cunoști noi persoane sau să acorzi o șansă cuiva care îți tot face curte.

Leu: Aceste hotărâri pot avea legătură cu un parteneriat sau o relație de durată, un proiect care durează de ceva timp și care vezi că nu prea duce în direcția dorită. Este un cadru astral bun pentru a schimba dinamica acestei legături, acestei asocieri.

Fecioară: Este timpul să faci ordine în gândurile și planurile tale. Este un cadru astral bun și pentru aspecte ce țin de spiritualitate, de filozofie, credință. Este un moment bun pentru vindecare, iertare, pentru a depăși un moment, pentru a fi mai generos.


Balanţă: Moment bun să te implici într-un proiect creativ sau să transformi o sarcină mai dificilă în ceva mai plăcut, și totul grație imaginației de care vei da dovadă azi! Ești jucăuș, inventiv, găsești soluții bune. Ai parte de o zi bună și ar fi bine să-ți asculți intuiția.

Scorpion: Zi bună pentru tot ce ține de comunitatea din care faci parte. Poți lua decizii bune astăzi legate de studiu, de evoluția socială. Poți primi unele invitații, propuneri de a participa la unele evenimente sociale, întruniri, ședințe, discuții, şi nu e cazul să le refuzi!

Săgetător: Zi potrivită pentru a te focusa mai mult asupra chestiunilor ce țin de cămin, de familie, de copii. Zi bună pentru a face unele cumpărături ce țin de confortul casei, de îmbunătățirea stilului de viață. Cadru astral bun și pentru a relaționa cu cei din familia extinsă.

Capricorn: Primești vești interesante, asupra cărora ar fi bine să te oprești și să le analizezi, pentru că nu apar întâmplător. Fie vin pentru a te avertiza, a te informa, a-ți oferi soluții, fie pentru a te învăța ceva. Este un cadru astral bun să faci ceva în sectorul profesional.

Vărsător: Cadru astral bun pentru discuții, întâlniri, vizite. Unele pot fi pur amicale, altele vor implica anumite chestiuni ce țin de serviciu, de afaceri, de bani. Este esențial ca în toată comunicarea de azi să fii atent la detalii, la nuanțe, să pui întrebări, să clarifici de la bun început.

Peşti: Își îndrepți atenția către aspectele ce țin de financiar, de bunuri materiale, de imobiliare, de lucrurile palpabile. Astăzi nu vorbești ipotetic, ci te bazezi pe fapte, pe lucruri concrete, pe acțiuni, pe rezultate, pe realitate. Dai dovadă de mult pragmatism.

Vizualizări: 1,133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: