Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Valabil pe 13 septembrie

Berbec: E posibil să luaţi bani şi să vă gândiţi la o plecare în excursie să vă revigoraţi. Proiecte noi la orizont şi aveţi curaj să vă lansaţi într-o aventură profesională care să vă stârnească adrenalina, că aşa funcţionaţi.

Taur: O reuşită, care poate fi şi de ordin financiar, dar şi sufletesc, sunt posibile amândouă variantele - mentalizați succesul pe toate fronturile. O să exploraţi nişte surse de bani şi veţi alege ceva care se va potrivi cu programul vostru, ca să vă rămână un pic de timp şi pentru familie.

Gemeni: Se poate să cheltuiţi nişte bani ca să înlocuiţi nişte obiecte uzate, pot fi gadgeturi, dar poate vă luaţi şi haine noi. O să vă bucuraţi de rezolvări neaşteptate şi o să avansaţi cu treburile care vă pot asigura câştiguri financiare - din colaborări pot fi.

Rac: Un proiect începe să prindă contur şi nu mai e decât un pas ca să-l puteţi pune în aplicare - c-aveţi tot ce vă trebuie. Poate vă acordaţi mai multă atenţie, vă duceţi la un control medical, vă faceţi acele analize anuale ca să vedeţi cum staţi, mai ales dacă vă supăra ceva.

Leu: E posibil să luaţi nişte bani şi să mai faceţi nişte demersuri ca să-i primiţi pe toţi cei pe care-i mai aveţi de luat. Aveţi iniţiative cu care o să daţi lovitura în afaceri, important e să fiţi perseverenţi şi să folosiţi întreg arsenalul din dotare ca să faceţi performanţă.

Fecioară: Poate vă pregătiţi de o plecare, faceţi o rezervare, accesaţi fondurile de rezervă ca s-aveţi şi pentru rate şi facturi. Or să vă parvină nişte răspunsuri, pot fi şi bani, tot felul de facilităţi care-or să vă prindă bine că v-aţi risipit în tot felul de activităţi şi vă dozaţi energia

Balanță: E posibil să luaţi bani, un premiu, o recompensă oricât de mică, dar stimulativă pentru mai departe, c-aveţi multe în plan. Poate-abia acum o să primiţi ok-ul pentru o angajare, sau că să-ncepeți nişte lucruri, post universitare, de orice fel să exploraţi valențele nebănuite.

Scorpion: O să vă cuprindă un curaj nebun să faceţi nişte schimbări pe care nu le-aţi fi bănuit vreodată. O să vă decideţi încotro să se ducă banii familiei, poate ca să vă luaţi o casă, ori să-i păstraţi pentru altceva, să vă cumpăraţi o maşină.

Săgetător: O să aflaţi abia acum care-a fost cauza unei supărări, care-a fost substratul şi o să aveţi o stare bună, dacă reparaţi problema respectivă. Apar provocări atât în plan personal, cât şi profesional şi o să faceţi progrese vizibile, o să vă lansaţi pe o nouă orbită - de succes.

Capricorn: Se pare c-o să vă abţineţi de la nişte cheltuieli care par de neevitat, dar nu sunt şi rămâneţi cu banii în buzunar. Poate o să revină cineva pe care-o să-l luaţi în serios, de data asta, că or să se vadă, clar, calităţile, şi compatibilitatea, şi chiar nu e puţin lucru.

Vărsător: Poate-o să alegeţi o altă colaborare că s-o fi încheiat contractul şi vreţi să vă asiguraţi, în continuare, banii de buzunar. Întrevedere cu cineva care vă propune o preocupare de timp liber, un hobby, să practicaţi un sport ca să vă eliberaţi de tensiuni, să fiţi şi voi degajaţi.

Pești: Sufleteşte o să vă meargă mai bine, poate omul visurilor voastre e chiar lângă voi - uitaţi-vă bine de jur împrejur. Vi se rezolvă o chestiune care ţine de casă, familie şi o să puneţi capăt unor eforturi de durată c-aţi consumat multă energie şi bani, acum gata!

Vizualizări: 865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: