Horoscop

Valabil pe 12 septembrie

Berbec: Se poate să mai faceți un pas către persoană care v-a atras atenția și să ieșiți la cafea ca să aflați mai multe despre ea. Vă puteți lansa într-o nouă provocare profesională și să ridicați ștacheta, să cereți mai mulți bani, dacă CV-ul vă permite.

Taur: Voi va simțiți capabili să lucrați și în paralel, poate pentru că v-ați descoperit un hobby care aduce și bani. O să faceți mai multe lucruri deodată pentru că toată lumea vrea ceva de la voi și aveți disponibilitate pentru toți, numai să v-ajungă timpul.

Gemeni: O să puteți întâlni persoana potrivită dacă vă doriți un partener de viață și o să va armonizați în timp, fără mari probleme. Vă puteți pune casa la punct, că-ncepe școala și faceți niște modificări să creați spațiu de studiu, de joacă și să vă-ngrijiti și de voi, neapărat.

Rac: Vi se propune o colaborare și dacă stați bine cu timpul o să vă dați acceptul. Încă n-ați renunțat la ideea cu mutatul în altă casă, măcar pân-o renovați pe-a voastră, dacă nu cumva o să vă cumpărați alta nouă.

Leu: O să vă strângeți câțiva prieteni să puneți la cale un proiect de timp liber și o să vă bucurați de un reviriment pe termen mai lung. Ați putea cere niște bani în plus la salariu și puteți munci oricât de mult, nu pretindeți să vi-i dea degeaba, dar vedeți și dacă sunt în toane bune șefii.

Fecioară: Se-anunță bani și poate fi chiar o mărire de salariu sau poate vindeți ceva și se-adună banii în cont. Voi vă aflați într-un vârf de formă și o să puteți face multe dintre lucrurile pe care vi le-ați propus în ultima vreme și care vor fi tot atâtea reușite.

Balanță: O să vă bucurați de atenție din partea cuiva care știe cum să vă cucerească pentru că-i pasă de voi. V-ați putea orienta spre niște afaceri care să v-aducă profit și să gășiți și alte oportunități prin care să va faceți cunoscute calitățile.

Scorpion: Ar fi ideal să va faceți un set de analize medicale să nu vă treziți cu surprize și să dați din colț în colț dacă e ceva. O să vă puteți asocia cu niște oameni care gândesc la fel ca voi și au același stil de lucru, vă și completați pe anumite segmente și o să fie cu succes.

Săgetător: Vi se propune o colaborare, poate fi în particular și să vă asortați de minune cu toți colaboratorii și să dați lovitura pe o piață. Se pare c-o să vă relansați cu ceva care o să vă facă reclamă și o să vindeți produsul respectiv, asta după ce-ați mai încercat și n-a mers.

Capricorn: Poate o să reușiți să semnați un act de proprietate și să scăpați de niște alergătură, să vă vedeți de alte treburi importante. V-ați putea bucura de o notorietate pentru care ați muncit de-a lungul anilor și care abia acum e apreciată, că se cere mai mult că oricând ceea ce vindeți.

Vărsător: O să vă faceți timp să ieșiți pe la evenimente că puteți fura o idee, să aveți vreo revelație la vederea unei expoziții. Poate vă scoateți banii încât să v-ajungă și pentru o plecare într-un du-de vino, la sfârșit de săptămână ca să vă puteți revigora.

Pești: Vă bate gândul să reluați o plângere, să vă cereți drepturile în instanță și să restabiliți adevărul. O să vă reganditi strategia monetară, mai cereți un sfat avizat, vă mai consultați cu familia și o să luați o decizie de comun acord cu ai voștri în ce să investiți banii.

Vizualizări: 675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: