Horoscop

Valabil pe 24 septembrie

Berbec: Astăzi este despre principii, planuri, perspective. Ești cu gândul la viitor. Îți schimbi abordarea sau descoperi că viziunea de acum este diferită de cea pe care o aveai cu ceva timp în urmă. Dai dovadă de mai multă maturitate, de o mai bună înțelegere a realității.

Taur: S-ar putea să întâmpini unele provocări, dar vei avea flerul de a la trece cu bine, înțelepciunea de a răspunde elegant la orice impedimente apar. Este un cadru astral bun să-ți folosești abilitățile, talentele, să arăți ce poți să faci când îți setezi un obiectiv.

Gemeni: Ar fi bine să ții cont de relațiile profesionale în care ești implicat, fie că este vorba de colegi, parteneri de afaceri, colaboratori. Este esențial să dai dovadă de maleabilitate, să fii cooperant cu oamenii cu care ai activități de făcut în comun, te sfătuiesc astrele.

Rac: Simți nevoia să-ți impui punctul de vedere, ceea ce este lăudabil, atâta timp cât nu o faci într-o manieră agresivă, dominatoare. Este esențial să dai dovadă de diplomație, să acționezi cu precauție, cu amabilitate, sa nu uiți să fii empatic cu ceilalţi.

Leu: Lupţi pentru poziția ta, pentru părerea ta, pentru ideile tale. Dacă vei fi angrenat în situații sau conflicte pe care nu le-ai iscat, vei ști să ieși elegant sau să răspunzi cu multă pozitivitate. Cadru astral bun pentru activități de caritate și aspecte ce țin de comunitate.

Fecioară: În plan profesional apar unele ocazii bune. Trebuie să fii atent la ele, să le folosești la timp. Poți avea succes dacă va fi nevoie să ții un discurs în fața mai multor persoane sau să interacționezi cu autorități sau persoane cu experiență într-un domeniu de interes.

Balanţă: Astăzi poți primi vești bune privind o persoană dragă. Este bine aspectată comunicarea directă, de aceea caută să ai parte de interacțiuni sociale față în față și mai puțin prin intermediul tehnologiei. Ai nevoie să simți energiile care vin dinspre cei cu care comunici.

Scorpion: Apar lucruri bune la orizont în legătură cu un proiect în care ești implicat sau în legătură cu o sarcină de serviciu. Sunt favorizate și parteneriatele pe termen lung, dar și aspectele legate de investiții, achiziții. Poți avea idei practice, eficiente, poți găsi soluții bune.

Săgetător: Îndreaptă-ți atenția spre aspecte ce țin de cămin, dacă nu dorești să-ți scape anumite lucruri de sub control. Interesează-te de lucrurile care aduc mai mult confort casei sau care ar ajuta întreaga familie. Sunt favorizate cumpărăturile, treburile gospodărești.

Capricorn: Concentrează-te asupra relației amoroase, iar dacă nu ești implicat într-o relaţie, oferă-ţi mai multe șanse în acest sens. Ești mult prea serios, prea circumspect, prea riguros și poate prea rigid. Fii mai zâmbitor, mai flexibil, mai lasă-te și purtat de val.

Vărsător: Ești pragmatic, focusat și hotărât să reușești ceea ce ți-ai propus. Ai capacitatea de a negocia cu ferocitate, de a-ți apăra punctul de vedere, de a convinge. Poți semna contracte avantajoase sau poți încheia înţelegeri bune. Este avantajat și sectorul financiar.

Peşti: Ești energic, optimist și reușești să atragi oamenii de partea ta. Te preocupă mai mult problemele celorlalți decât ale tale și vei căuta sau te vei implica să cauți soluții alături de ceilalți. Vei avea parte de apreciere, de recunoștinţă, dar și de legături mai profunde.

Vizualizări: 1,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: