Ce destinaţie a ales Simona Halep pentru luna de miere

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc, iar acum cei doi au plecat într-o scurtă lună de miere. Vacanța va fi mult mai scurtă, deoarece în luna octombrie jucătoarea va traversa din nou Atlanticul pentru a participa la turneul de la Indian Wells.

Cei doi proaspăt căsătoriți nu au ales o destinație exotică pentru a petrece luna de miere. Locul în care se relaxează cuplul a fost dezvăluit de o campioană olimpică,  canotoarea Simona Radiș, cea care o postat o fotografie alături de Simona Halep la aeroport. ”Ce coincidență. Același nume, același avion”, a fost postarea medaliatei cu aur de la Tokyo, care se îmbarcase în avionul cu destinația Bodrum, Turcia. 

Simona Halep și Toni Iuruc formează de acum înainte o familie, iar numărul 11 WTA se bucură din plin de acest moment special. Halep a postat două fotografii noi de la nuntă pe rețelele de socializare, alături de mesajul: "Sunt oficial o doamnă".

Campioana s-a cununat civil cu Toni Iuruc (42 de ani) miercuri după-amiază, la Mamaia. Cununia religioasă și nunta vor avea loc la anul.

Simona s-a simțit foarte bine la petrecerea care a fost animată, printre alții, de Loredana Groza și de către Dan Bitmann și la care a fost ales un meniu de cinci stele. Sportiva a dansat, a cântat și le-a arătat celor aproximativ 300 de invitați că trăiește un moment unic.

Vizualizări: 1,238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: