Horoscop

Valabil pe 20 septembrie

Berbec: E cineva tânăr care împrumută o idee, o strategie ca să aibă succes, poate fi cineva sub îndrumarea voastră. Se poate să vă înțelegeti mult mai bine cu angajatorii, cu șefii, poate o să aveți un proiect care să vă readucă în centrul atenției și o să aveți, cu toții, de câștigat.

Taur: E cineva care vrea să vă vedeți ca să vă recalibrați relația care cam obosise și o s-o revitalizați. Vă dedicați unei activități în care puneți creativitatea pe primul plan și o să vă alăturați unui grup, poate, ca să vă sporiți șansele de succes.

Gemeni: E un proiect pe care vi-l propun niște oameni de afaceri și o să găsiți puncte comune, încât să acceptați. Pare să fie o perioadă bănoasă pentru voi și o să vă luați diverse lucruri pentru casă, pentru copii și n-o să vă refuzați nici vouă unele mici placeri.

Rac: Poate recondiționați niște piese de mobilier, luați altele noi în loc și o să creați un alt confort acasă. Vi se cere ajutorul, cei apropiați au nevoie de suport moral, material și n-o să-i lăsați la greu, o să le puneți la dispoziție ce au nevoie.

Leu: O să primiti un accept la o școală, pentru voi sau pentru copii, sau să vă mutați în altă secțiune. Poate începeți școala, reactualizați și actele fară de care nu puteți intra pe nicăieri, nu vă puteți deplasa, permise, carduri, abonamente.

Fecioară: Se poate să vă gândiți la o afacere de familie și să vă dozați eforturile ca să reușiți, să fiți proprii voștri stăpâni. Poate vă găsiți ceva de lucru în particular și o să vă bucurați de acel surplus financiar care să vă facă viața mai ușoară și să aveți lejeritate în mișcare.

Balanță: Vin bani de undeva, poate pentru că ați valorificat niste produse, ați vândut o mașină, sau o casa, și puneți banii la păstrare. Aveți energie, vă dați tot interesul să lansați la apă un proiect care să vă propulseze în cariera că e momentul să faceți un autopromo.

Scorpion: Bine-ar fi să vedeți ce se întâmplă cu sănătatea, ce trebuie corectat cu medicamente sau poate că funcționați ceas! Vin vremuri ceva mai bune pentru voi, mai scăpați de frustrări și o să dați drumul inițiativelor că să știe lumea ce-ați mai conceput, că oamenii au așteptări mari de la voi.

Săgetător: Vine un rest de bani de undeva și o să ieșiți cu prietenii la o cafea, că aveți de pus niște lucruri la punct. E un reviriment în sfera profesională și poate luați mai mulți bani, un premiu, ceva o să fie de bun augur, cu promisiuni de și mai bine.

Capricorn: O să rulați și voi niște bani ca să vă luați câteva din lucururile după care tânjiți, că ați tot așteptat să le vina și lor rândul. Poate vă descoperiți o noua pasiune, vă înscrieți la niște cursuri și o să îmbinați teoria cu practică, după care o să vă puteți căștiga o pâine așa.

Vărsător: Vă cheamă cineva din alt oraș și dacă vă e la îndemână dați o fugă până acolo când o să aveți liber, mâine, poimâine. Se pare că o să faceți rost de niște bani și vă faceți planuri pentru mâine să plecați pe undeva ca să vă bucurați de timpul liber, să vă distrați cumva.

Pești: V-ați putea croi drum pe la niște rude care vă așteaptă mai demult să le faceți o vizită și o să vă prindă bine sufletește, o să vedeți. Poate profitați de un prilej, oricât de mic, să le cereți șefilor o învoire, un surplus salarial, alt beneficiu, pentru că simțiți că e un moment prielnic.

Vizualizări: 1,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: