Horoscop

Valabil pe 27 septembrie

Berbec: Ai la dispoziție o zi întreagă ca să observi cum anume îți pui piedici singur în calea unor realizări pe care le dorești foarte mult. Poți primi sfaturi de mare preț de la partenerul de cuplu.

Taur: Ai nevoie de liniște și de o oarecare armonie, ca să poți gestiona inteligent problemele care apar la serviciu. Starea de sănătate se poate îmbunătăți, dar nu de la sine.

Gemeni: Crește interesul tău pentru pasiuni, plăceri, timp liber, dar și pentru calitatea relațiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a respecta valoarea sentimentelor frumoase care există în viața ta.

Rac: Începe să conteze orice gest, oricât de mic, pe care vei dori să-l faci față de cei din familie. Armonia se poate reinstala, dar sunt necesare eforturi sincere și permanente.

Leu: Te orientezi spre cei din anturajul apropiat care ți-ar putea da o mână de ajutor. Numai că ar fi bine să nu-ți faci planuri prea amănunțite, să lași loc pentru unele variații care vor apărea.

Fecioară: Te consideri îndreptățit să cauți un alt nivel de confort, fizic sau psihic, cum ar fi cel pe care ți-l pot oferi banii câștigați. Nu e un lucru rău, dacă nu sacrifici totul pentru acest scop.

Balanță: Ești în formă și se vede în tot ce faci, așa că ar fi bine să folosești acest avantaj strategic pentru a netezi asperitățile din relațiile care contează pentru tine.

Scorpion: Există posibilitatea să începi să descâlcești și cele mai neguroase situații, cu condiția să faci acest lucru cu discreție și respectând limitele bunului-simț.

Săgetător: Este important să dai curs invitațiilor care vin de la prieteni, dar fără a face sacrificii prea mari, ca să nu ajungi la concluzia că ai oferit mai mult decât trebuia.

Capricorn: Este important să ții cont de propria intuiție, care te îndeamnă să faci o schimbare pe plan profesional, să cauți o cale de a face un pas înainte. Dar să te asiguri că faci totul corect și echitabil.

Vărsător: Ai ceva esențial de învățat din felul în care abordează un apropiat problemele delicate. Poate nu vei deveni un etalon de diplomație, dar anumite accente supărătoare vor dispărea.

Pești: A venit momentul să dai dovadă de înțelepciune atunci când vine vorba de investiții, economii, administrarea sau împărțirea unor bunuri pe care le deții împreună cu familia.


 

Vizualizări: 1,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: