Horoscop

Valabil pe 16/17 octombrie

Berbec: Universul te răsplătește pentru eforturile făcute în trecutul îndepărtat. Legile karmei se întorc în favoarea ta și îți oferă ceea ce meriți, ceea ce ai sădit în trecut. Este bine aspectată spiritualitatea, filozofia, dai dovadă de mai multă înțelepciune, calm, detașare.

Taur: Primeşti de la persoane apropiate vești care te uimesc destul încât să-ţi marcheze toată ziua, să-ți dea de gândit, să cauți să le analizezi. Sunt favorizate drumurile, deplasările, rezolvarea anumitor chestiuni mai vechi, în special din sectorul vieții de familie.

Gemeni: Zi bună pentru a crea alianțe, pentru a stabili noi conexiuni sau pentru a reînnoda legături mai vechi. Sunt favorizate întâlnirile, discuțiile, ședințele. Te poți intersecta cu oameni care te pot ajuta întâmplător, firesc, fără intenții ascunse, te pot ghida.

Rac: Ieși la lumină dintr-o problemă cu care te-ai confruntat, primești un răspuns, apare un semn, o soluție, astfel încât vei respira ușurat. Primești ajutor din partea celorlalți. Zi bună și pentru sectorul carierei, noilor colaborări sau a unor proiecte interesante.

Leu: Pot ieși la iveală conflicte mai vechi, pot apărea unele discuții sau întâlniri cu autoritățile sau să fie nevoie să preiei temporar responsabilitățile cuiva, să soluționezi probleme pe care nu tu le-ai creat. Dai dovadă de întelepciune, diplomație, maturitate.

Fecioară: Fii atent la capitolul comunicării, în special la ceea ce ai tendința să spui repede atunci când lucrurile nu ies exact cum ai planificat sau dacă persoanele cu care interacționezi nu acționează așa cum te aștepți sau cum îți dorești. Fii mai cumpătat, mai maleabil.

Balanţă: Succesul este de partea ta astăzi, aproape în orice sferă a vieții ar fi vorba. Ai parte de mult ajutor de la Univers, de aceea sfatul astrelor este să fii atent la sincronicități, la semne, la oportunitățile care apar, se creează, la persoanele cu care interacționezi.

Scorpion: Dacă se anunță schimbări la serviciu, privește lucrurile cu mai multă detașare și răbdare. Acum nu-ți este clar de ce se modifică unele lucruri, dar vei înțelege în perioada următoare. Fii prudent în sectorul iubirii și al banilor, în special la ce alegeri faci.

Săgetător: Fii atent la deciziile și alegerile pe care le faci astăzi. Mizează pe adevăr, pe prezentarea faptelor reale, cum sunt acum nu după cum se promite sau se speră. Corectitudinea și onestitatea vor fi apreciate, dar ai grijă să nu să trunchiezi informațiile.

Capricorn: Astăzi este despre perspective, viziuni, proiecte pe termen lung, planuri îndrăznețe sau care te entuziasmează. Indiferent ce idei ai, astrele te îndeamnă să cauți o motivație care să te ajute să te menții pe poziția de acțiune, care să te ambiționeze.

Vărsător: Dacă simți că ești mai confuz sau apare o dilemă pe care nu știi cum să o soluționezi, atunci ar trebui să asculți de sfaturile sau sugestiile cuiva drag. Asta înseamnă să te destăinui, să oferi chiar și acele detalii pe care preferai să le ții doar pentru tine.

Peşti: Este favorizat sectorul resurselor, indiferent că este vorba de talente, abilități, cunoștinte sau chiar bani. Zi în care ideile de afaceri sau cele de a face bani sunt favorizate, de aceea trebuie așternute pe hârtie și dezvoltate, eventual planificați anumiți pași.

Vizualizări: 1,933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: