Horoscop

Valabil pe 15 octombrie

Berbec: Nu ai chef să faci nimic și nimeni nu te poate forța. Vei face cumpărături doar lucrurile esențiale, iar acasă vei vegeta în fața televizorului. Nu trebuie să simți vreo vină pentru asta. Liniștește-te, relaxează-te și te vei pune rapid pe picioare.

Taur: S-ar putea să ai dificultăți când vine vorba de concentrare. Întreabă mai mulţi prieteni dacă ai nelămuriri cu privire la anumite situaţii problematice. Dacă nu găseşti o rezolvare, te vei bucura măcar de discuția în sine. O să ai parte de nişte păreri sincere.

Gemeni: Schimbări pe plan financiar. Perioadă favorabilă să înveţi cum să-ţi gestionezi mai bine fondurile şi să găseşti un echilibru între ce încasezi şi ce cheltuieşti. O persoană apropiată îţi cere sfatul. Fii cât se poate de obiectiv, ca să nu induci pe cineva în eroare.

Rac: Persoana iubită este implicată în multe proiecte profesionale care nu pot fi amânate. Pasiunea și dragostea continuă să fie la fel de puternice, dar deocamdată au fost puse pe locul doi. Nu ţi-ai pierdut jumătatea, curând totul ar trebui să revină la normal.

Leu: Astăzi debordezi de energie. S-ar putea să îți asumi sarcini uriașe, care sunt mai potrivite pentru mai multe persoane. Ai mare grijă! Ai putea prelua mai mult decât poți suporta. Puterea și energia pe care o simți acum ar putea dispărea dacă te suprasoliciți.

Fecioară: Relația cu partenerul te obsedează. Încerci să faci tot posibilul ca să reaprinzi flacăra. Dacă încerci să programezi o întâlnire, nu te mira dacă există obstacole, cum ar fi locul de muncă al partenerului. S-ar putea să trebuiască să aștepți până mâine!

Balanţă: Ai nevoie de câteva clipe de liniște pentru a-ți pune gândurile în ordine, mai ales după perioada aglomerată prin care ai trecut. Spre seară s-ar putea să primești o veste din străinătate, iar o mutare cu tot cu serviciu, peste graniță, devine tot mai posibilă.

Scorpion: Te gândești să faci următorul pas în carieră, să vorbești despre o mărire de salariu sau o funcție mai avantajoasă. Ai pregătite toate argumentele pentru a-ți susține punctul de vedere și s-ar putea ca visul tău să se împlinească. Nu te da bătut.

Săgetător: Te loveşti de noi probleme financiare, iar perioada nu putea fi mai nepotrivită având în vedere că urmează să faci niște cheltuieli mari pentru casă. Te gândeşti să mai găseşti un loc de muncă sau o activitate care să îţi suplinească veniturile.

Capricorn: Ai nevoie de timp pentru tine, mai ales dacă trebuie să iei o decizie importată, care necesită relaxare și liniște. Nu asculta ce spun ceilalţi, pentru că te-ar putea influența și ai putea lua o decizie greșită. Dacă ai pus ochii pe cineva, fii curajos și spune ce simți.

Vărsător: Eşti foarte creativ și poţi fi o inspiraţie pentru cei din jur. Îndrăznește mai mult, exprimă-ţi ideile mai zgomotos. Ideile tale ar putea fi luate drept reper într-un proiect important. Venituri suplimentare, ascensiune în carieră sau investiţii profitabile.

Peşti: O îndeletnicire care te pasionează se poate transforma într-o afacere profitabilă. Posibilă ofertă de job. Cântărește bine orice situaţie şi nu te grăbi să acţionezi, ca să nu regreți mai târziu. În plan amoros, viața ta ar putea lua o turnură interesantă.

Vizualizări: 1,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: