Horoscop

Valabil pe 13 decembrie

Berbec: O sa puteți semna un act și să vă deplasați în orice direcție vă doriți și să vă împliniți dorințele. Poate faceți o rezervare la munte, sau într-o stațiune la mare pe undeva, ca să petreceți câteva zile de sărbători, dar e posibil să vă cazați la niște cunoscuți.

Taur:Relația cu partenerul de cuplu o să fie mai armonioasă dacă nu mai dați niciunul din voi motive de gelozie, neîncredere. Recuperați bani, achitați rate, facturi și vă asigurați că se încheie anul fără datorii morale, materiale, și o să vă declarați și voi mulțumiți.

Gemeni: Vi se propune un alt job, poate ați dat sfoară-n țară și vi se indică un serviciu de la care să luați mai mulți bani. Poate vă faceți curaj să le cereți șefilor o primă mai consistentă dacă nu vă pot mări salariul și o să va bucurați de un câștig, așa cât de cât.

Rac: Or să vă parvină actele careau stat pe la șefi ca să vă fie semnate și o să faceți progrese în mai multe direcții. Vă pot intra bani și să va descurcați cu toate cheltuielile, să le luați alor voștri ce-și doresc și să vă pregătiți de sărbători, așa cum se cuvine.

Leu: Poate vă faceți planuri de căsătorie, vă interesați de o locuință ca să va mutați după sărbători, va doriți și un copil. O să vă puteți pune în valoare niște calități și să vă dedicați, cu totul, unei activități care să vă ofere un alt statut profesional - poate porni de la un hobby.

Fecioară: E posibil să achitați online niște facturi, plăți pentru diverse, și să legalizați și o situație, să transmiteți acte, să le semnați. Poate-o să faceți niște deplasări să faceți rost de produse pentru sărbători, poate mai luați și diverse lucuri pentru casă, c-ar mai fi de înlocuit niște piese prin gospodărie și costă.

Balanță: Sunt lucruri legate de școală pe care trebuie să le rezolvați zilele astea, ca să nu rămână în aer o materie, s-aveți mediile încheiate. Mai aveți plăți de făcut, pot fi și din urmă și să vă socotiți banii să v-ajungă până după sărbători, că e un iureș în dreptul banilor din cont.

Scorpion: Poate-o să puneți deoparte niște bani ca să vă schimbați mașina dacă vedeți că nu mai răspunde la comenzi. Cu acea energie suplimentară puteți demara un proiect care să vă aducă bani și glorie și să vi le păstrați și pe parcursul anului care vine, ar fi frumos.

Săgetător: E posibil să vă iasă-n cale cineva care vă poate fi companion de viață, daca n-aveți pe nimeni și să doriți o relație. V-ați pus multe în minte și chiar o să le puneți realiza, c-aveți resurse, sunt și oameni pe care vă puteți baza și lucrurile merg pe o panta ascendentă.

Capricorn: O să dați zor să vă terminați toate treburile la serviciu ca să puteți începe proiecte noi încă de la începutul anului viitor. Încep să vină acei bani pe care contați de multă vreme și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade, lichidați și toate restantele, pe cât ​posibil.

Vărsător: O să vă consultați cu niște parteneri de afaceri că să vedeți dacă sunt șanse anul viitor să dați drumul unui proiect de mare amploare. E posibil să lucrați ceva în plus, fie la serviciu, fie în particular și o să vă descurcați frumos cu cheltuielile ca să vă puteți cumpără tot ce aveți nevoie.

Pești: O să prindeți din zbor o idee cu care să faceți furori anul viitor când o s-aveți o puternică susținere astrală. Apar niște promisiuni de afaceri pentru anul viitor și e bine să vă documentați ca să știți cum să obțineți maximum de profit, să câștigați bani pe toată durata anului.

Vizualizări: 1,748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: