Horoscop

Valabil pe 24 ianuarie

Berbec: Pot veni ceva bani din urmă și să umpleți niște goluri, să luați diverse lucruri pentru casă și ai voștri - să le faceți surprize celor dragi. O să vă interesați de plecare pe undeva, vedeți cum e cu cazarea, ce vi se cere la aeroport sau la graniță, dacă plecați cu mașină.

Taur: Poate o să vă îndreptati o notă la un examen, primiți o recompensă bănească din partea șefilor de la serviciu, ceva bun tot e. Apar confirmări care vă permit să faceți progrese la slujbă, la școală, să puteți vinde sau cumpără o locuință, ori poate e vorba despre mașină.

Gemeni: Poate vă răzgândiți în privință unei colaborări și alegeți ceva mai bun care să vă solicite și celelalte resorturi, să fie ceva de calitate - extra. O să clarificați niste situații scriptice, vă vor fi recunoscute niște merite, drepturi și o să vă croiți un drum spre următorul nivel profesional.

Rac: Vi se dau acei bani pe care i-ați tot cerut dacă o să dați telefoane, trimiteți e-mail-uri că să nu se facă abstracție de voi. E momentul să perfectați comunicarea cu cei care au fost mai distanți, în ultima vreme și să vă întelegeti, să vă puteți ajuta, daca pan-acum n-ați făcut-o.

Leu: Se poate să se încheie un proces și să primiti despăgubiri, să vă recuperați o proprietate, după o lunga așteptare. O să mai tatonați terenul până să vă dați acordul pentru un alt job că aveți de făcut o evaluare, vă interesați în dreapta și-n stangă, nu puteți face pasul hotărâtor fară date concrete.

Fecioară: E posibil să vă creați mai mult spațiu de studiu sau de lucru pe acasă și o să investiți niște bani pentru asta. Poate faceți puțină ordine în viața de cuplu și-i acordați mai multă atenție partenerului, că ați fost prea ocupați ca să vă petreceți timpul liber în doi.

Balanță: Relația de suflet trece printr-o metamorfoza și o să reușiți, în cele din urma să comunicați la un nivel superior. E posibil să-ncepeti niste cursuri, o specializare și cu toate c-o să fie stresant, o să fiți mulțumiți de rezultate că e ceva pe care l-ați dorit - cum ar fi o scoală de șoferi.

Scorpion: O să vă înconjurati de oameni care vă susțin ideile, vă pot și ajuta la treaba și o să vă bucurați de succes. Poate începeti șantierul acasă, fară să răsturnați, totuși, casa cu susul în jos, dar o să fie un deranj până puneți toate lucrurile într-o alta ordine, că s-aveți spatiu.

Săgetător: Poate aveți de dat un examen, ori poate v-ați programat la un interviu și o să treceți cu bine probele. E posibil să apară unele modificări contractuale și să vi se acorde o suma de bani suplimentara, numai să fiți atenți la ce semnați - să nu se întâmple contrariul.

Capricorn: Se poate să fi uitat de vreo factură și o să primiți o atenționare de plată - și atunci o să apelați la fondul de rezervă. O să recuperați acei bani pe care-i așteptați dinainte de sărbători și o să mai luați una, alta prin casă și o să-i faceți fericiți pe ai voștri.

Vărsător: E o răscolire sufletească, care nu vă dă pace, și ați face bine să vorbiți despre ea, chiar cu persoana care v-a pricinuit-o. O să dați zor să lichidați restanțele, să plătiți și toate dările și să începeti proiecte noi că aveți multe de dovedit și nu vreți să bateți pasul pe loc.

Pești: Cineva cu care v-ați ciondănit revine și relația de suflet își poate urma cursul după ce ați învățat fiecare din greșeli. Se poate să avansați cu discuțiile despre o afacere pe care o puteți dezvolta într-un parteneriat și care să vă lanseze pe o nouă orbită de succes.

Vizualizări: 1,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: