Horoscop

Valabil pe 25 ianuarie

Berbec: O să apelați la prieteni ca să dați viață unui proiect particular și să vă manifestați o gamă largă de aptitudini. E posibil să mai luați niște bani de la serviciu și o să vă permiteți o escapadă turistică la munte, poate schiați sau vreți doar să schimbați peisajul.

Taur: E de văzut ce veți face cu banii strânși, poate-i investiți, sau îi transferați la altă bancă, vă spune intuiția cum să procedați. O să ieșiți la rampă cu ceva nou care să atragă un public care să vă pună în valoare și să vă stimuleze nevoia de a fi creativi și în continuare c-o s-aveți o bună rampă de lansare.

Gemeni: Poate dați o fugă la munte sau la niște prieteni, rude, care locuiesc prin țară pe undeva și eventual, rămâneți și peste noapte. Sunt oameni care vă solicita ca să lucrați în particular, dar există posibilitatea și să vă luați un alt job permanent, dacă aveți nemulțumiri la actualul loc de muncă.

Rac: Or să vină și acei bani pe care trebuia să-i luați anul trecut și o să fie un confort financiar, în sfârșit, scăpați de grija zilei de mâine. Se reface armonia în relația de cuplu, dar nu fără un efort din partea ambelor părți, c-oți fi fost ocupați cu diverse treburi și comunicarea a lipsit.

Leu: Se poate da refresh unei relații de prietenie sau de dragoste și să treceți cu bine peste niște neînțelegeri. E posibil să primiti un rest de plată și să aveți de buzunar să ieșiți cu ai voștri, chiar și până la munte dacă tot vă rugaseră să mergeți la schi, la săniuș.

Fecioară: O să luați niște lucruri pentru casă și ai voștri c-aveți o listă cu diverse pe care v-au rugat să le luați și-acum e momentul potrivit. O veste bună poate vine cineva în vizită, o s-aveți parte și de niște revederi dacă ieșiți mai pe seară la o-întalnire amicală, c-aveți multe de povestit cu prietenii.

Balanță: O să vă bucurați de revenirea cuiva, poate-a fost plecat departe și o să vă puteți continua relația, fie ea și de colaborare. Se poate să vă-nscrieti într-o competiție sau poate copiii au concurs și faceți galerie de pe margine, e ceva antrenant care să vă facă și vouă bine.

Scorpion: Poate închiriați o cameră sau o vilă ca să vă duceți cu familia la odihnă, că aveți nevoie de spațiu și de aer curat. O să intrați la cheltuială că n-o să vreți în ruptul capului să stați în casă și o să vă-nduplecați să cheltuiți din banii de la pușculiță ca să vă mișcați.

Săgetător: Poate faceți niște socoteli ca să vedeți dacă v-ajung banii pentru unele îmbunătățiri în locuință, ca s-aveți un plus de confort. Aveți chef de plimbare și o să găsiți și un anturaj pe măsură că v-au lipsit ieșirile cu prietenii și acum poate vă duceți să practicați sporturile de sezon.

Capricorn: O să strângeți relațiile cu rudele apropiate frați, surori, poate e și un eveniment zilele astea și o să puna toată lumea umărul. Vi s-au promis niște bani și-ncep să vină, poate-or fi din colaborăr sau ați vândut o proprietate și vi se virează în cont suma respectivă.

Vărsător: Sunt niște bani pe care trebuia să-i luați mai demult, dar abia acum se poate să-i primiți. Se definitivează niște lucruri și o să aveți ce lucra, să vă asigurați banii de rate și de facturi, ca să fiți la zi - cu toate datoriile.

Pești: E cineva care vă scoate la plimbare și pare să fie incitantă invitația, mai ales dac-o așteptați cu sufletul la gură. O să fiți din nou întrebați dacă vreți să luați parte la o colaborare sau vă mulțumiți cu jobul pe care-l aveți ca să vă rămână timp și pentru familie.

Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: