Horoscop

Valabil pe 9 februarie

Berbec: Cuvintele-cheie care descriu cel mai bine această zi sunt: odihnă, reorganizare și reeșalonarea priorităților. Este esențial să trasezi limite și să fii tranșant în decizii. Ai mai multă grijă de tine, de propria sănătate, acordă-ți timp pentru reechilibrare, vindecare.

Taur: Găsești soluții pentru situații complicate sau rezolvarea unor conflicte. Astăzi vei fi căutat, întrebat, ascultat, iar pe alocuri te vei trezi în rol de lider. Vin vești bune din străinătate și sunt bine aspectate deplasările, programarea unor călătorii, vizite.

Gemeni: Contează mult cum gândești azi, ce atitudine mentală ai, pentru că atragi multe energii grație acesteia. De aceea, caută să o transformi chiar de la primele ore ale dimineții într-o zi care va fi memorabilă şi benefică din multe puncte de vedere.

Rac: Semnul tău zodiacal este în sfera sfârşiturilor și a noilor începuturi. Ziua este despre spirit de inițiativă, deschiderea de a învăța lucruri noi și, pe deasupra, ai parte de suportul persoanelor protrivite. Știi să-ți folosești din plin abilitățile de negociere.

Leu: Moment bun să te refaci, să reîmprospătezi unele lucruri, să te reinventezi. Pune-ţi astăzi nevoile pe primul plan. Este un moment bun să te preocupi de toate acele mici detalii și bucurii pentru care nu prea ți-ai făcut timp în ultima perioadă.

Fecioară: Astăzi preferi rutina, stabilitatea, firescul. Încearcă să eviți deciziile majore, inovatoare, şi excentricitățile. Nu căuta să șochezi pe nimeni, ci mai bine mergi pe drumuri bătătorite de alții, ține-te de ceea ce îți este familiar, simplu, te sfătuiesc astrele.

Balanţă: Gândeşte-te ce dorinţe ai pe termen lung, ce-ţi place, şi ce te reține să le realizezi. Pasiunea şi imaginaţia ta nu au limite şi nici n-ar trebui să lași pe cineva să le îngrădească. Cadru astral deosebit acum pentru a te concentra pe transformări.

Scorpion: Sunt favorizate discuțiile, întâlnirile. Vezi imaginea de ansamblu, cauți performanța, ceea ce e mai bun, mai frumos, indiferent despre ce va fi vorba. Știi cum să te organizezi, faci liste cu sarcini şi găseşti moduri de a le rezolva repede și eficient.

Săgetător: Ești bine susţinut în ceea ce priveste sectorul muncii, eşti eficient, pragmatic şi productiv astăzi. Evită conflictele cu autoritățile, partenerii, colaboratorii. Este esențial să știi când este cazul să adopți și tactica de ”sunt cuminte, ascult, mă supun”.

Capricorn: Ca să ai rezultate diferite, este nevoie să faci lucrurile într-un mod diferit, fie că este vorba de a învăța lucruri noi, fie de a cunoaște alți oameni, fie de a accepta noi idei și convingeri. O idee bună ar fi să schimbi ceva din rutina cu care eşti obișnuit.

Vărsător: Dacă ai de achitat anumite datorii, acum este momentul să o faci, precum și să te interesezi de venituri suplimentare sau de metode de a-ţi gestiona mai bine bugetul. Sunt bine aspectate discuțiile cu persoanele mai în vârstă, cu mai multă experiență.

Peşti: Simți că lucrurile se transformă de la sine, că trebuie să ieși în evidență, la lumină, să urci pe o treaptă, astfel încât să poți fi văzut. Este important pentru tine felul în care ești văzut de ceilalți, elementele ce țin de prestigiul social, de carieră, de succes.

Vizualizări: 1,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: