Horoscop

Valabil pe 11 februarie

Berbec: Chiar dacă poate nu este ceea ce ai căutat pentru azi, te afli un pic în lumina reflectoarelor, ești în centrul atenției, ești vedeta în principalele relații, fie că este vorba de muncă, de familie sau de cercul de prieteni. Astăzi poți oferi din plin, dar și primești la fel, susțin astrele.

Taur: Astăzi ești deschis provocărilor care apar, indiferent de ce sferă a vieții ar fi vorba. Ești rezistent, faci față schimbărilor bruște, neașteptate. Faci multe calcule, schimbări în strategii, vii cu viziuni noi, interesante, și primești suportul sau aprobarea celor cu care interacționezi.

Gemeni: Astăzi simți că trebuie să schimbi ceva în sectorul relațiilor, să repari, să remediezi ceva ce nu a fost făcut la timp. De asemenea, este un moment bun să faci o schimbare în ceea ce privește dieta, stilul de viață, ținuta, îmbrăcămintea, inclusiv să iei în calcul să faci mai multă mișcare.

Rac: Ai o stare emoţională bună, dai dovadă de înțelepciune și de calm. Când ești în echilibru, poți lua cele mai bune decizii. Poți primi un răspuns, o confirmare, un rezultat. Este bine aspectată sfera iubirii, relația amoroasă pe care o ai. Fii mai precaut la capitolul bani.

Leu: Astăzi vei simți ajutorul venit de la ceilalți, mai ales în momentele în care te vei simți mai confuz, mai neîncrezător sau mai obosit, desconcentrat. Este o zi în care vei descoperi cine este de partea ta. De asemenea, este esențial să te și lași ghidat de alții, de ideile acestora.

Fecioară: Simți că anumite lucruri sunt ”în ceață” și că este nevoie să le clarifici, să le organizezi altfel, astfel încât ”să se lege”, în special în prima parte a acestei zile. Poți avea parte de discuții neprevăzute, dar utile, benefice. În același timp, ai și chef de vorbă, amuzament, distracție, aventură.

Balanţă: Este o zi bună să crești, să te dezvolți, să te reinventezi, de aceea sfatul astrelor este să-ți asculți intuiția. Tot astrele te încurajează să faci ceea ce simți și ceea ce ți-ai propus, pentru că ai sorți de izbîndă, mai ales în sfera carierei, a studiului şi a parteneriatelor.

Scorpion: Poți să reușești tot ce îți propui azi, atâta timp cât vei lăsa ideea de competiție deoparte. Nu mai compara, căci nu te va ajuta acest lucru. Fii mai blând, mai îngăduitor cu tine. Universul îți arată informațiile și detaliile de care ai nevoie, dar ai răbdare și oferă-ți mai multă compasiune.

Săgetător: Ar fi bine să nu fii prea exigent cu tine sau cu ceilalți, uită de standarde, lasă critica deoparte, căci nu îți e de folos azi. Și nevoia de perfecționism s-ar putea să nu-și găseasă azi locul. Mai bine oprește-te din tumult și cercetează, examinează ce se întâmplă, ce ți se spune cu adevărat.

Capricorn: Astăzi este despre maturitate, generozitate, înțelegere și vei reuși să-i ajuți pe cei cu care vei interacționa. Reușești să empatizezi foarte bine cu ceilalți, să le înțelegi temerile, reacțiile, frustrările, nemulțumirile, dar și să le oferi suportul de care au nevoie, sfaturile, să le fii ghid.

Vărsător: Este important să ai mai mult curaj azi, dar dacă este vorba despre sfera comunicării, atunci astrele te îndeamnă să dai dovadă de eleganță și corectitudine, nu doar de franchețe. Ai tendința de a discuta despre bani, despre afaceri, despre parteneriatele în care ești implicat.

Peşti: Este un prilej bun pentru descoperire, pentru cunoaștere, pentru noi experiențe. Cadru astral minunat pentru a-ți permite să te descoperi, să activezi diferit, inovator la nivel de grup, de echipă, să faci un schimb de informații benefic pentru toți cei implicați.

Vizualizări: 1,917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: