Horoscop

Valabil pe 16 martie

Berbec: Ultima perioadă a fost mai încordată, iar azi vine relaxarea de care ai nevoie cu ajutorul cuiva apropiat, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie că este vorba despre un prieten de suflet. Discuția cu cineva drag te va ajuta să-ți reechilibrezi emoțiile, să îți recapeți liniștea.

Taur: Ești un pic mai suspicios și aștepți un răspuns important de la un partener de proiect, de afaceri, de la un medic, de la bancă. Acest răspuns este foarte important pentru tine, pentru că multe acțiuni sau următori pași sunt legați de acesta.

Gemeni: Astrele te îndeamnă să nu te grăbești cu concluziile, să nu iei acum o decizie, să te gândești la mai multe variante, soluții. Să nu-ți fie rușine, să lași orgoliul deoparte dacă va fi nevoie să ceri mai mult timp pentru a analiza lucrurile sau dacă vei constata că ai nevoie de ajutorul cuiva.

Rac: Astăzi îi vei influența cu ușurință pe toți cei din jurul tău, fie că va fi vorba despre colegii de serviciu, de prieteni, de familie sau de persoane cu care vei interacționa întâmplător. De aceea sfatul astrelor este să fii atent la cuvintele alese, la ideile pe care le expui, la ce discursuri vei ține.

Leu: Ești plin de energie, dai dovadă de concentrare, de responsabilitate și poți face azi lucruri frumoase, productive, în special în sfera muncii. Vei fi astăzi acea persoană la care ceilalți vor veni să ceară un sfat, o părere, o idee. Uniii se vor baza azi pe consultanța oferită de tine.

Fecioară: Cadru astral bun pentru a face achiziții, pentru a discuta despre finanțe, pentru a gândi unele proiecte de viitor care să te ajute să-ți mărești veniturile. Astăzi vei face o alegere mai dificilă, vei lua o decizie pe termen lung. Poate nu îți va fi simplu, dar vei conștientiza că e necesar.

Balanţă: Astăzi ești deschis noului, dai dovadă de creativitate, ești încrezător și motivat. Această energie este de bun augur, mai ales că sunt favorizate și noile etape, noile capitole. Dar este esențial ca deciziile mari să fie luate în familie, împreună cu partenerul de viață, susțin astrele.

Scorpion: Ai o înclinare către dezvoltare personală. Cadru astral bun pentru a învăța ceva, pentru a acumula noi informații, pentru a accepta noi idei, noi viziuni, dar și pentru a clarifica unele lucruri. Îți permiți să vezi și alte variante, să accepți și alte opinii, să vezi și din alte perspective.

Săgetător: Ai nevoie să discuți cu cineva de încredere, astfel încât să eliberezi anumite frici și să înțelegi mai bine care este direcția pe care ar fi indicat să mergi. Această zi aduce o lămurire, primești un răspuns, ești ghidat, ai parte de argumente clare, logice, pe care le accepți, le înțelegi.

Capricorn: Dai dovadă de pragmatism la serviciu, pot apărea unele răsturnări de situație într-un proiect sau o colaborare. De asemenea, fii chibzuit la partea financiară, dar fără a exagera. Nu este nevoie să exagerezi cu economiile, pentru că poate fi în detrimentul tău, al familiei tale.

Vărsător: Este o zi bună în care te poți bucura de succes personal, te poți afirma, poți ieși cu ceva în evidență, poți impresiona, poți cuceri. Este un cadru astral deosebit de bun pentru a te apropia mai mult de cineva drag ție, de a face anumite lucruri astfel încât să solidifici relația.

Peşti: Anumite frici sau sentimente de neîncredere te încearcă azi, ai dubii, nu știi ce direcție să alegi sau dacă mai merită să continui cu ceva. Alungă aceste gânduri! Ai în jurul tău sau lângă tine oamenii potriviţi care să te ajute să înflorești şi să-ți ofere sprijinul de care ai nevoie.

Vizualizări: 1,535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: