Fiul lui Cristiano Ronaldo a decedat după naştere

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trec prin momente cumplite, după ce unul dintre gemenii săi a murit. Partenera fotbalistului de la Manchester United era însărcinată cu un băiat și o fetiță, iar cel care a murit este băiatul.

Georgina Rodriguez urma să îl facă din nou tată de gemeni pe Cristiano Ronaldo, dar celebrul cuplu a pierdut unul dintre bebeluși.

Georgina Rodriguez a născut pentru a doua oară, după ce pe 12 noiembrie 2017 a adus-o pe lume pe Alana Martina dos Santos Aveiro, însă tânăra iubită a lui Cristiano Ronaldo și vedeta lui Manchester United nu se pot bucura 100% de marele eveniment. Cristiano Ronaldo a postat pe rețelele de socializare un comunicat prin care anunță că Georgina a adus pe lume gemenii, doar că băiețelul a decedat la scurt timp.

Lovitura este una de proporții pentru Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, deoarece cei doi îndrăgostiți nu au ezitat niciun moment să declare faptul că erau nerăbdători să își țină gemenii în brațe. Celebrul cuplu a anunțat în luna octombrie că așteaptă gemeni. Pentru a ilustra fericirea simțită în acele clipe, cei doi au postat o imagine în care apar ținând în mână o poză a ecografiei.

Conform unui comunicat de presă publicat pe pagina de Instagram a marelui fotbalist, Cristiano Ronaldo afirmă că el și Georgina sunt devastați de pierderea suferită și cere să li se respecte intimitatea. „Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire. Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!”, este mesajul celor doi pentru fani.

Cristiano Ronaldo mai are doi gemeni născuţi în 2017 însă nu de partenera sa, ci  de o mamă purtătoare.

Vizualizări: 1,682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: