Horoscop

Valabil 7/8 mai

Berbec
Astăzi începi să-ți pui tot felul de întrebări, să clarifici anumite lucruri, să înțelegi anumite evenimente, situații. Apar informațiile de care ai nevoie, adevărul ți se așterne în față. Este un cadru astral bun pentru studiu, dar și pentru lucrul cu hârtiile, poți lua decizii, poți semna acte.

Taur
Cineva încearcă să te destabilizeze, să te influențeze, să te abată de la drumul tău. Este esențial să îl descoperi și să eviți orice tangență cu el. Azi mai mult ca oricând este nevoie să fii cerebral, să te bazezi pe fapte, pe concret, pe ceea ce îți spune mintea, nu inima și simțurile.

Gemeni
Ești preocupat de evoluția ta profesională, vrei să faci cât mai multe lucruri, încerci să anticipezi pașii de urmat și obiectivele de atins, ca să ajungi la obiectivul dorit. Trebuie să dai dovadă de diplomație, mai ales când interacționezi cu cu autorități, cu parteneri de afacere.

Rac
Dacă îți pui prea multe întrebări și te simți confuz, azi nu este moemntul potrivit pentru decizii nici în sectorul muncii, nici în viața personală. Este un moment bun să-ți lași intuiția să te ghideze, de asemenea, să te foloseşti de resursele pe care le deții, te îndeamnă astrele.

Leu
Ești bun la capitolul comunicare, dacă nu intervine vanitatea, orgoliul, atunci s-ar putea să te tranformi, să uiți de ce ai inițiat o discuție sau care este obiectivul acesteia. Caută metode și strategii care pornesc din perspectiva diplomației și evită să stârnești furtuni.

Fecioară
Astăzi vin tot felul de mesaje spre tine și ar fi bine să fii atent în special la cele care sunt sub formă scrisă, fie fizic, fie legate de mediul virtual. Aceste mesaje pot conține unele informații care te pot trezi la realitate, care te pot ajuta sau care au rolul de a vindeca unele răni.

Balanţă
În ceea ce privește serviciul, cariera, dacă se anunță o evaluare, trebuie să ții un discurs, un examen, trebuie să treci printr-o verificare, trebuie să dai dovadă de creativitate, să-ți folosești din plin talentele. Este momentul să te dedici acestui lucru cu maximă responsabilitate.

Scorpion
Este timpul să te preocupi mai mult de sănătate, de stilul tău de viață și să faci unele schimbări, să introduci unele obiceiuri care îți fac bine. Astrele te sfătuiesc să eviţi astăzi bârfele, zvonurile, pentru că acestea te pot induce în eroare, te pot destabiliza de la drumul tău.

Săgetător
Oricât de multe lucruri ai de făcut, astăzi ar fi bine să te ocupi mai urgent de anumite chestiuni ce țin de cămin, de familie. Fie s-a defectat ceva, fie e nevoie să achiți unele facturi sau să achiziționezi ceva legat de casă, fie să te preocupi mai mult de acitivitățile gospodărești.

Capricorn
Nu te mai poți eschiva, nu te mai ascunde, este timpul să confrunți o situație, o persoană, o problemă, altfel riști ca lucrurile să se tensioneze. Fii curajos, onest, asumat și vei vedea cum lucrurile se vor aranja, chiar dacă vei avea un oarecare disconfort sau muncă în plus.

Vărsător
Astăzi ar fi bine să te lași purtat de val, să socializezi, să împărtășești idei, informații, păreri, pentru că vei primi și tu la schimb unele valoroase, susțin astrele. Sunt bine aspectate întâlnirile, vizitele, discuțiile de grup, prelegerile, conferințele.

Peşti
Ai tot amânat unele sarcini, iar azi s-ar putea să ai o agendă mai plină decât ai crezut. Nu ai cum să amâni, de aceea este important să-ți sufleci mânecile și să te apuci serios de treabă, prioritizând cu atenție fiecare activitate, ducând la bun sfârșit fiecare sarcină.

Vizualizări: 1,565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: