Horoscop

Valabil 19 mai

Berbec: Per total, această zi ar putea fi descrisă astfel: relații armonioase, multă treabă și decizii bune legate de locul de muncă. Ești energic, ai multă inițiativă. De asemenea, știi să-ți aperi poziția şi o faci cu multă determinare, susțin astrele.

Taur: Este un cadru astral excelent pentru studiu, pentru activități și aspecte ce țin de dezvoltarea ta personală. Știi ce îți dorești de la viață, știi de ce ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele și care sunt resursele informaționale pe care trebuie să le acumulezi.

Gemeni: Lucrurile n-au fost echilibrate în ultima perioadă în sectorul profesional și viața de familia, iar azi este posibil să asiști la unele reproșuri, la frustrări și nemulțumiri la adresa ta din partea celor dragi. Fii mai atent la nevoile lor, găsește-ți timp pentru a te revanșa în fața lor.

Rac: În plan profesional îți dorești ascensiune, victorie, reușite, recunoaștere, dar s-ar putea să fie nevoie să înveți să faci și unele compromisuri sau să fie nevoie să… îți ții gura închisă. De asemenea, este bine aspectat azi și sectorul grupului comunității.

Leu: Ai nevoie să te focusezi pe propria persoană, pe nevoia ta de a fi în echilibru cu tine, ca să poți fi în armonie cu ceilalţi. Este un moment bun să cauți unele răspunsuri la tine, să sapi adânc după gânduri, să descifrezi emoții și trăiri, să cauți să te înțelegi cât mai bine.

Fecioară: Astăzi este despre comunicare, despre a schimba păreri și informații, despre a rezolva toate problemele cu ajutorul cuvintelor. Este o abordare foarte bună și îți va aduce multe reușite dacă ești realist şi accepți și ideea că unii nu vor pace, liniște, nu caută schimbare.

Balanţă: Cauți adrenalină, distracție, amuzament, ești centrat pe ideea de a te bucura de tot ce ți se întâmplă, iar partea bună este că vei avea azi și susținători, și parteneri de ”joacă” pe măsură. Știi să îmbini utilul cu plăcutul, să te implici în activități care îți plac, te entuziasmează.

Scorpion: Fii cumpătat la felul în care îți gestionei emoțiile azi. Dacă apar anumite scântei sau simți că lucrurile se pot încinge și se poate ajunge astfel la conflicte, atunci ar fi bine să faci un pas în spate și să urmărești, să nu te implici, să nu inflamezi mai rău aceste momente.

Săgetător: Apar unele provocări astăzi, dar nu înseamnă că trebuie să te panichezi sau să te agiți mai mult decât este cazul. Caută pacea interioară, liniștea, înțelepciunea, fii mai încrezător și interacționează cu maturitate azi, te îndeamnă astrele.

Capricorn: Astăzi ar fi bine să nu te grăbești să iei decizii legate de relaționarea cu autoritățile, cu un superior sau cu partener de afaceri. Fii mai calm, mai maleabil, ai nevoie de competențele şi ajutorul acestei persoane. Temperează-te, respiră adânc și nu strica această legătură.

Vărsător: Ești cu gândul la ducă, la drumuri, la deplasări sau îi dorești să schimbi locația pentru un timpul scurt, să schimbi mediul, anturajul. O plimbare prelungită, dacă este posibilă, te-ar putea ajuta azi. Este bine aspectată și conexiunea cu străinătatea, susțin astrele.

Peşti: Te eliberezi de balast, de ceea ce te ține pe loc, de ceea ce îți aduce negativitate sau îți ia din energia creatoare. S-ar putea ca această eliberare să se concretizeze și în sfera relațiilor, debarasându-te de persoane agasante, care te sufocă, care nu te lasă să fii cum îți dorești.

Vizualizări: 708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: