Horoscop

Valabil pe 18 mai

Berbec: Fie că este vorba despre timpul tău, lucruri sau informații, întrebarea este: cât ești dispus să oferi azi? Este o zi în care apar situații sau evenimente în care ți se va cere părerea, expertiza, să depui efort, să preiei anumite atribuții și reponsabilități. Clarifică de la început aceste lucruri.

Taur: Astăzi este despre materializare, despre a construi, despre a reorganiza. Dacă îți setezi azi ceva în minte, atunci sunt mari șanse ca aceste lucruri să se realizeze, susțin astrele. Este un cadru astral prielnic pentru noi începuturi, pentru a pune bazele unei noi etape.

Gemeni: Astăzi este despre conexiune, apropiere, cuvintele-cheie sunt: intimitate, loialitate, înțelegere, precum și spiritualitate. Este un moment bun pentru a te focusa asupra lucrurilor importante din viața ta, pentru a găsi acele ancore care te pot ajuta din punct de vedere emoțional.

Rac: Astăzi este bine aspectat sectorul relațiilor de lungă durată, ești mai atent, mai focusat pe relația de cuplu. Apare cineva special în viața ta sau reușești să readuci legătura la un alt nivel, să te reconectezi cu această persoană.

Leu: Astăzi este despre muncă și rutină, despre a depune efortul necesar pentru obținerea rezultatelor dorite. Pot apărea oportunități în plan profesional sau îți poți asuma noi responsabilități. Este un moment bun pentru a iniția noi acțiuni legate de dezvoltare ta personală, de studiu.

Fecioară: Muncă, muncă, dar asigură-te că ai parte și de activități distractive, că îți permiți să vezi și dincolo de probleme și nevoi. S-ar putea ca în ultima perioadă să fi avut parte de mai multe limitări, obstacole, impedimente, iar acum ești încurajat să nu mai ții cont de acestea.

Balanţă: Astăzi s-ar putea să fie nevoie să semnezi un contract, o hârtie sau e nevoie să discuți aspecte ce țin de legi, norme sau un subiect pe care nu-l stăpânești prea bine, nu-ți este clar. Este nevoie să insiști să ceri timp să te consulți cu cineva, să apelezi la cineva cu mai multă experiență.

Scorpion: Fii cu ochii pe destinație, pe obiectiv, dar nu grăbi lucrurile, unele situații sau amânări apar pentru că ai nevoie să treci prin anumite etape, să dobândești unele cunoștințe, anumite abilități. Anumite informații trebuie verificate temeinic, analizate detaliile, te sfătuiesc astrele.

Săgetător: Astăzi ești extrem de intuitiv. Ai parte de multă energie și îți poți canaliza atenția asupra cuiva drag. Fii atent la subiectele delicate pe care încerci să le abordezi. Poți primi o veste bună privind rezolvarea unui conflict sau un răspuns afirmativ la o solicitare făcută mai demult.

Capricorn: Astăzi ar fi bine să te gândești serios la cum ai putea să-ți crești veniturile sau la cum ai putea să mai economisești, să mai scazi din cheltuieli. Tot azi este posibil să ai și șansa să-ți folosești înclinaţiile artistice, de aceea, nu ezita să te bucuri de acest moment.

Vărsător: Astăzi este o zi excelentă pentru a-ți finaliza proiectele. Poți să faci curățenie, poți să instaurezi ordine și disciplină în viața ta. Energia pe care o manifești acum te poate ajuta să termini cu brio toate sarcinile sau activitățile începute de ceva timp.

Peşti: Astăzi ar fi bine să te lămurești cu anumite concepte, situații, planuri, viziuni pe care ți le vor expune cei cu care vei interacționa. A sosit momentul să ieși în lume, să te exprimi, să ai mai multă încredere, să nu mai eziți să lupți pentru ceea ce-ți dorești.

Vizualizări: 802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: