Shakira și Gerard Pique au anunţat oficial că s-au despărțit

Gerard Pique, fundașul central în vârstă de 35 de ani de la Barcelona, și Shakira, celebra cântăreață columbiană, în vârstă de 45 de ani, au anunțat oficial că se despart. Shakira și Pique s-au cunoscut în 2010, înaintea Cupei Mondiale din Africa de Sud, și au împreună doi copii, Milan, în vârstă de șase ani, și Sasha, de șase ani.

Fotbalistul ar fi înșelat-o pe Shakira cu o blondă în vârstă de 20 de ani, care ar lucra ca hostess în Barcelona. La scurt timp după anunțul presei din Spania cei doi au transmis oficial că se despart.

După 12 ani de relație şi doi copii împreună, Shakira și Gerard Pique se despart și au cerut să le fie respectată intimitatea. „Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, este comunicatul transmis de către cei doi și preluat de către presa spaniolă.

Tot presa din Spania a scris că Shakira ar fi ajuns la spital în urma unui atac de panică ce a fost cauzat de vestea că Gerard Pique a înșelat-o. Cântăreața a ținut să lămurească și acest zvon și a negat, explicând că ambulanța surprinsă la locuința sa a fost de fapt pentru tatăl ei. „Prieteni, primesc foarte multe mesaje legate de faptul că am fost văzută într-o ambulanță recent în Barcelona. Vreau doar să vă spun că acele poze sunt de weekend-ul trecut, când tatăl meu, din păcate, a căzut rău și l-am însoțit în ambulanță către spital, unde se recuperează acum”, a scris Shakira, pe Twitter.

Apropiații lui Gerard Pique au subliniat pentru „El Periodico” că jucătorul și Shakira nu mai formează de trei luni un cuplu. Atunci, fundașul Barcelonei a decis să părăsească locuința familiei și să se mute într-un apartament. Dacă Gerard Pique s-a grăbit să anunțe separarea, Shakira ar fi să mai aștepte și să analizeze felul în care decurg lucrurile.

Shakira și Pique s-au cunoscut în 2010, înaintea Cupei Mondiale din Africa de Sud, și au împreună doi copii, Milan, în vârstă de șase ani, și Sasha, de șase ani.

Vizualizări: 966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: