Horoscop

Leu


O să tot primiţi ajutoare şi o să meargă totul ca uns că n-or să fie toate treburile pe umerii voştri, o să mai puteţi şi respira. Voi o să fiţi cu organizarea.
O să fiţi inventivi, o să le daţi de capăt chestiunilor care ţin de latura profesională şi de casă.
Fecioară
Banii de care aveţi nevoie vin pe o filieră nouă, poate vă luaţi un extra-job şi o să aveţi de câştigat şi acum şi în continuare, dacă o să prelungiţi contractul.
Vi se propune un schimb de experienţă cu cineva din afara ţării şi dacă vă faceţi curaj o să se poată să vă deplasaţi într-acolo.
Balanta
Se pare că o să fie o zi bănoasă, poate vi se aprobă acel credit pe care l-aţi cerut unei bănci şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade-concediu şi restul.
O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită v-ar conduce la o concluzie clară în perioada căsătoriei, da sau nu.
SCORPION
O să vă faceţi curaj să vă cereţi drepturile şi să vă puneţi de acord cu partenerii de afaceri, cu investitorii, că aveţi nevoie de susţinerea lor.
Vă mai gândiţi şi voi dacă puteţi trece peste neînţelegerile cu partenerul de cuplu sau căsnicia va fi în cădere liberă. Nu cred că vă doriţi asta.
SĂGETĂTOR
Vă puteţi găsi un extra-job sau o îndeletnicire care să vă destindă, dacă nu cumva o să vă aducă şi un profit, că poate puneţi în vânzare nişte produse.
E posibil să vă caute cineva care se întreabă dacă nu mai aveţi aceleaşi sentimente pentru el, ea, ca pe vremuri - şi o să-i spuneţi ce şi cum.
CAPRICORN
O să primiţi ajutor din partea unor oameni care văî nţeleg problemele şi or să vă scutească de nişte eforturi că vor să mai şi respiraţi.
Poate duceţi maşina la reparat, iar dacă n-o să se mai poată face nimic poate vă luaţi alta - sau strângeţi întâi bani.
VĂRSĂTOR
O să vi se mai dea ceva - în plus - de lucru şi o să faceţi față obligaţiilor de serviciu, vor fi şi bani şi alte perspective din punct de vedere profesional.
Vi se oferă şansa de a da un nou sens relaţiei voastre de cuplu şi o să încercaţi o schimbare de atitudine.
PEŞTI
Se poate să bateţi palma pentru un contract care ar putea să meargă mai bine din toamnă şi să faceţi un salt în cariera - că îl aveţi pe Jupiter de partea voastră.
E bine să aveţi grijă de sănătate să nu lăsaţi să se agraveze vreo afecţiune, mai bine trataţi-vă la timp.
BERBEC
O să mai faceţi nişte achiziţii pentru casă, poate aveţi şi vreun eveniment în weekend şi o să vă ocupaţi de pregătiri, faceţi comenzi online.
Se poate să vă descoperiţi o nouă vocaţie şi să vă eliberaţi de stres, că o să mutaţi accentul pe lucruri care vă fac plăcere.
TAUR
Voi o să daţi dovadă de mai mult curaj şi-o să începeti nişte lucrări pe acasă, pregătiţi şi banii ca să faceţi o renovare, să luaţi mobilă nouă, aparatura performantă.
O să aveţi parte de susţinere financiară dar şi morală din direcţia celor care vă apreciază şi vor să vă meargă bine.
GEMENI
E posibil să luaţi nişte bani care să acopere cheltuielile acestei perioade şi să vă permiteţi şi un concediu că v-a ajuns oboseala şi trebuie să faceţi o pauză.
O să daţi zor să terminaţi la timp treburile de serviciu ca să vă puteţi vedea şi de muncă din particular, de colaborări.
RAC
Veşti bune, lucrurile se mai întâmplă şi cum vreţi voi şi o să faceţi rost de bani, o să vă oferiţi şi un concediu care să vă revigoreze după atâta consum fizic, psihic.
O să vă bucuraţi de suport din partea unor apropiaţi, pot fi rude, prieteni şi o să fie un respiro pentru voi.

Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: