Horoscop

Valabil pe 19 iulie

Berbec: Vei simți nevoia să te ocupi mai mult de casă, de familie, de tradiții și obiceiuri care au rolul de a aduce oamenii împreună și de a-i ține aproape. Este o zi potrivită pentru a-ți face planuri în această direcție.

Taur: Astăzi debutează o perioadă mai favorabilă pentru a remedia problemele din relațiile cu cei din anturajul apropiat. Numai că rezultatele vor veni doar cu implicare și sinceritate din partea ta.

Gemeni: Începe un interval care poate crește șansele de câștig din munca proprie, cu condiția să accepți mai multe responsabilități, unele dintre ele stresante sau refuzate de alții.

Rac: Este prima zi dintr-o serie mai lungă în care vei începe să te ocupi mai mult de tine, vei arăta și te vei simți mai bine, inclusiv prin creșterea încrederii în sine și în calitățile pe care ți le cunoști cel mai bine.

Leu: Vei fi mai ocupat în perioada următoare cu situațiile neprevăzute care te vor lua prin surprindere și nici nu le vei putea controla mai deloc. Intervalul următor, de o lună și câteva zile, este bun pentru a stabiliza bolile cronice.

Fecioara: Prietenii se apropie mai mult, vin cu invitații, propuneri, unele dintre ele interesante. Este important să participi la evenimentele din existența lor cu toată inima, ca să redescoperi acea căldură sufletească ce vă unește.

Balanta: Începe să conteze mai mult ce simți și ce crezi tu despre ceea ce faci, despre deciziile pe care le iei și despre felul în care te prezinți în fața celorlalți. Este o etapă foarte bună pentru a face pași înainte pe plan profesional.

Scorpion: Se pot dezgheța unele relații cu persoane aflate la mare distanță sau situate undeva, mai sus, pe scara socială. Șansele nu vor lipsi, dar depinde de tine dacă le vei fructifica sau nu.

Săgetător: Ți se vor prezenta, în perioada următoare, tot felul de scenarii, care mai de care mai atrăgătoare, scopul fiind acela de a te determina să cheltui peste posibilitățile tale reale sau, mai rău, să cauți să te împrumuți

Capricorn: O adiere suavă de pace începe să-și facă simțită prezența în relația de cuplu, dar aceasta va crea doar o parte din dispoziția sufletească necesară pentru a se ajunge la împăcare și la o conexiune reală.

Vărsător: Se poate îmbunătăți puțin situația din mediul de la serviciu sau ai putea descoperi un remediu mai potrivit pentru o problemă de sănătate mai veche. E ca o rază de soare în întuneric, dar e binevenită.

Pești: Un amestec exploziv de sentimente, de toate felurile, năvălește asupra ta astăzi și va răscoli multe probleme nerezolvate din relațiile cu cei dragi. Este un moment bun să apelezi la priceperea ta de a simplifica lucrurile.

Vizualizări: 1,803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: