Si-a cerut iubita de soție pe stadionul din Craiova

Universitatea Craiova a primit vizita celor de la Petrolul Ploiești în etapa 14 din Superliga, iar la finalul partidei de pe „Ion Oblemenco” a avut loc un moment emoționant. Alex Cîmpanu și-a cerut iubita de soție chiar pe stadion, imediat după meci.

Universitatea Craiova a învins-o pe Petrolul, scor 2-1, în etapa a 14-a din Superliga, iar Alex Cîmpanu a oferit cel mai emoționant moment pe „Ion Oblemenco”. Reușita din minutul 74 a avut o încărcătură mare pentru Alex Cîmpanu, deoarece fotbalistul lui Mirel Rădoi își plănuise să își ceară iubita în căsătorie după victoria cu Petrolul.

Imediat după ce arbitrul a fluierat finalul partidei, Alex Cîmpanu a preluat microfonul crainicului stadionului „Ion Oblemenco” și a cerut-o în căsătorie pe Denisa, tânăra care în urmă cu două luni i-a dăruit o fetiță. Răspunsul oferit de Denisa a fost cel așteptat de fotbalist, iar Alex Cîmpanu, jucătorul care a fost dorit de Rapid în vară, a vorbit despre gestul său imediat după gestul făcut în fanilor Universității Craiova. „Sunt lucruri emoționante. Mă bucur ca am făcut pasul ăsta. Avem și un copil, trebuia să o cer și de sotie. Știam că o să joc, am vorbit cu Mister înainte și i-am spus ceea ce vreau să fac. Am zis că o sa fac chestia asta dacă vom reuși să câștigăm, asta era important. Dacă pierdeam nu era momentul, vă dați seama”, a spus Alex Cîmpanu, după meci.

Imediat după ce a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Universității Craiova, Denisa a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de micuța Celine.

Galerie foto


Vizualizări: 1,911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: