Horoscop

Scorpion
Apar in viata dumneavoastră persoane care vor sa colaborati, vă scot la întâlnire, vin cu propuneri de proiecte și veti avea parte de o zi plină ochi de evenimente.
O să vă puteți exprima un punct de vedere, să vorbiți în public și să dați de oameni care să vă susțină ideile, să fiți o echipă.
Vă întâlniți cu cineva care vrea să vă dea de lucru și o vă impuneți condițiile, pentru că vă cunoașteți valoarea.


Săgetător
Ați putea sa va impacati cu o persoană draga,clarificati acele aspecte care au fost greșit înțelese și puteți sa mergeți mai departe ca să păstrați armonia relației.
E posibil să apară omul care să vă completeze într-o relație de cuplu și să vă placă deși nu credeați în traiul în doi.
Se observă succes în afaceri, dar e posibil să apară o schimbare majoră și în sfera sentimentală și să fiți fericiți.


Capricorn
E posibil să aveți mult de lucru la serviciu și e posibil să mai cereți niște bani în plus sau chiar ii veți primi printr-o promovare.
Voi, o să fiți activi în grupul de prieteni, c-o să puneți umărul la evenimentele care vor avea loc în weekend, o nuntă, un botez.
Vi se propune o funcție și pare să vi se potrivească mănușă, că e genul vostru de competență.


Vărsător
E posibil să vă doriți să avansați în carieră si o sa faceți niște acte și o să vă reușească toate treburile care țin de o achiziție sau de urmat niște cursuri, ori poate de o angajare.
O să vă reluați bunul obicei de a ieși pe la evenimente, sunt mondenități la care v-ar prinde bine să fiți și voi de față.
Este posibilitatea să găsiți pe cineva cu care să vă armonizați și să începeți o viață nouă și frumoasă, dacă n-aveți pe nimeni.


Pești
Este bine să încercați sa va evaluați două aspecte: primul legat de sănătate, c-or fi probabil niște sfaturi medicale de care trebuie să țineți cont, al doilea legat de bani - faceți bugetul. E posibil să primiți exact acele lucruri pe care vi le-ați dorit de multă vreme și o să deveniți mai încrezători, cu un moral mai ridicat.
Se poate să vă pregătiți de o plecare și să faceți monetarul să vedeți de ce bani dispuneți că poate plecați în străinătate.


Berbec
E posibil să vă cumpărați o casă cu împrumut de la bancă, dar nu înainte de a vă asigura că o să aveți suficienți bani să returnați împrumutul.
Se observă o reușită, poate veti primi ceva de lucru, care să vă aducă mai mulți bani, ori altceva de calitate.
Relația partenerială se nuanțează frumos și o să vă puteți gândi și la căsătorie anul acesta, anul viitor, când vă hotărâți.


Taur
Este posibil să recuperați niște bani și să-i puneți de o parte, ca să vă puteți îngriji de sănătate, de a voastră și de a membrilor familiei.
Apar proiecte noi la orizont și vă puneți toate resurse la bătaie, să vă implicați în cât mai multe activități.
O să vă bucurați de prezența cuiva care vă admira, vă apreciază și puteți avea o relație care să vă completeze frumos.

Gemeni
Apare la orizont un mare proiect în care v-ați putea implica și e nevoie de energie și motivație serioasă ca să duceți până la capăt munca.
O să vă puteți rezolva problemele din viața sentimentală și să conviețuiți în cei mai buni termeni cu partenerul de cuplu, dacă o să fiți mai receptivi la problemele acestuia.
Este posibil să aveţi o atmosferă mai bună la serviciu, poate pentru că șefii sunt mulțumiți de voi și o să fie și un confort financiar.


Rac
Veti fi apreciați la serviciu și implicarea vă va fi recompensată si o să luați și bani, dar se poate și să treceți la o categorie superioară, chiar și fără concurs.
Se poate să rezolvați problema locuinței, să vă cumpărați una sau să închiriați, dacă vreți ceva temporar.
Poate puneți în practică o idee care va avea priză la un public anume și o să vă bucurați de o recompensă.


Leu
Va veți bucura de intoarcerea cuiva care vă poate face fericiți și să puneți capăt unei perioade de singurătate, în care nu v-ați simțit în elementul vostru.
Poate vă depuneți CV-ul pentru un job și, dacă o să fie mai bine plătit, o să vă duceți, dar trebuie să vă și placă ce faceți.
Sunt oameni care vă susțin și o să faceți și voi progrese, la slujbă, la școală, se poate și în particular.


Fecioară
E posibil să fiți ocupat până peste cap cu școala, dați ceva teste, sunt probe practice de susținut și o să iasă totul bine, c-o să dați dovadă de conștiinciozitate.
Se poate să vi se suplimenteze salariul, că aveți o muncă în plus și o să vă bucurați și de prestigiu, șefii o să vă aprecieze.
Se pare c-o să jonglați cu niște bani ca să achitați toate dările și să vă rămână pentru o plecare în weekend.


Balanță
Apar și vești bune, poate vă iese ideea cu un proiect care să vă lanseze în carieră și o să aveți parte de venituri consistente, dar trebuie să fiți perseverenți c-o să fie muncă, nu glumă Or să vă curteze mai mulți parteneri de afaceri să bateți palma pentru un contract care v-ar aduce un plus de prestigiu.
Voi vă aflați într-un vârf de formă și sunteți capabili de lucruri mărețe și e bine să aveți curaj să vă reinventați.

Vizualizări: 1,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: