HOROSCOP

Berbec

Sunteţi hotărât sa demaraţi o afacere la care va gândiţi de multa vreme. Nu va lipsesc nici banii, nici ideile. După-amiază va întâlniţi cu prietenii. S-ar putea ca familia sa va reproşeze ca o neglijaţi. Va recomandam sa daţi dovada de mai multa diplomaţie, mai ales in relaţiile cu persoana iubita.

Taur

Sunteţi impulsiv si aveţi tendinţa de a-i jigni pe cei din jur. După-amiaza sunteţi invitat la o petrecere la care partenerul de viata nu este de acord sa mergeţi. Va sfătuim sa nu va gândiţi doar la satisfacţiile personale. Nu este exclus sa aveţi discuţii, pentru ca vreţi sa faceţi numai ce va convine.

Gemeni

S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproşeze ca nu va interesează problemele de familie. Cu răbdare si tact, puteţi evita o cearta. In privinţa afacerilor, ar fi bine sa fiţi mai prudent. S-ar putea sa va loviţi de probleme juridice.

Rac

Se pare ca nu mai plecaţi intr-o călătorie, din cauza neînţelegerilor cu partenerul de viata. Chiar daca sunteţi convins ca aveţi dreptate, aveţi grija sa evitaţi un scandal! Se pare ca sunteţi obosit si indispus. Ar fi bine sa va limitaţi la activităţi casnice, de rutina.

Leu

Ar fi bine sa va exprimaţi clar ideile, pentru ca persoana iubita ar putea sa va interpreteze greşit dorinţa de a fi mai liber. Va recomandam sa evitaţi speculaţiile, întrucât intuiţia va poate înşela.

Fecioară

Dimineaţa aveţi dificultăţi de comunicare, care va pot afecta relaţiile pe plan social. Se pare ca resimţiţi oboseala acumulata in ultimele zile. Ar fi cazul sa va odihniţi mai mult. Nu pierdeţi ocazia sa mergeţi in vizita la rude, împreuna cu persoana iubita!

Balanţă

S-ar putea ca relaţiile sentimentale sa aibă de suferit din cauza unor neînţelegeri de moment. Va sfătuim sa va păstraţi calmul si sa evitaţi o cearta. Sfaturile unui bărbat va ajuta sa depăşiţi mai uşor momentele tensionate.

Scorpion

S-ar putea sa aflaţi ca aţi pierdut banii învestiţi intr-o afacere in care v-aţi pus mari speranţe. Va sfătuim sa nu va asumaţi nici un risc, pentru ca astăzi nu prea aveţi şanse. Spre seara primiţi musafiri din alta localitate, care va dau o veste buna.

Săgetător

S-ar putea sa pierdeţi bani intr-o călătorie in interes personal. In schimb, primiţi o propunere de colaborare. Nu va grăbiţi sa acceptaţi! Gândiţi-vă la timpul liber de care dispuneţi! Ar fi bine sa va consultaţi si cu partenerul de viata.

Capricorn

Dimineaţa sunteţi nehotărât si reuşiţi sa ii derutaţi si pe cei din jur. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru ca riscaţi sa nu le terminaţi la timp si chiar sa pierdeţi bani! După-amiaza, scăpaţi de starea de confuzie si va simţiţi excelent in mijlocul familiei.

Vărsător

S-ar putea sa aveţi dificultăţi de comunicare si sa nu va înţelegeţi prea bine cu cei din anturaj si chiar cu persoana iubita. Se pare ca va simţiţi epuizat si nu sunteţi prea bine dispus, motiv pentru care aveţi de gând sa renunţaţi la o excursie planificata împreună cu partenerul de viata. Va sfătuim sa nu refuzaţi dialogul, ca sa nu fiţi înţeles greşit.

Peşti

Daca reuşiţi sa va temperaţi spiritul critic, este posibil sa câştigaţi bani frumoşi.

Va recomandam sa fiţi atent cum discutaţi cu partenerul de viata si cu persoanele mai in vârsta, ca sa nu declanşaţi o cearta. Un prieten de familie care va vizitează după-amiaza, va aduce un cadou surpriza.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: