Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

Vă angajați într-un nou proiect care ar putea să vă aducă avantaje materiale substanțiale, dar nu veți mai avea timp liber. Aveți grijă să nu vă neglijați familia și prietenii!

Taur

Nu sunteți mulțumit de nimic și vă enervați repede. Nu vă descărcați nervii pe cei din jur! Vă sfătuim să vă păstrați cumpătul și să nu exagerați. Cu răbdare, toate se vor rezolva ușor.

Gemeni

În prima parte a zilei, aveți tendința să le căutați tuturor nod în papură. Seara petreceți momente plăcute alături de partenerul de viață. S-ar putea să vi se confirme plecarea într-o călătorie lungă. Vă sfătuim să vă odihniți mai mult.

Rac

S-ar putea ca o persoană apropiată să vă dezamăgească. Sunteți foarte energic și împrejurările vă sunt favorabile. Aveți mari șanse de reușită în tot ce faceți. Petreceți mai mult timp alături de persoana iubită!

Leu

Sunteți îngrijorat din cauza problemelor financiare. Vă puteți baza pe ajutorul unei persoane mai în vârstă. Se ivește ocazia să câștigați ceva în plus pe lângă salariu. Ascultați sfaturile partenerului de viață!

Fecioară

Este posibil să vă certați cu o colegă de serviciu, despre care aflați că vă bârfește. Păstrați-vă calmul și ascultați-vă intuiția! Vă recomandăm să stați mai mult în mijlocul familiei.

Balanţă

Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche și s-ar putea să vă certați cu partenerul de viață. Gândiți-vă bine înainte de a face acuzații! Nu acționați sub impulsul momentului!

Scorpion

Nu vă ambiționați să vă rezolvați singur toate problemele. Sunteți obosit și este cazul să acceptați ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă ajută să aplanați un conflict cu un partener de afaceri.

Săgetător

O rudă mai în vârstă vă atrage atenția că nu vă purtați corect. Vă sfătuim să fiți prudent, ca să evitați deziluziile și certurile. Aveți mai multă grijă de sănătate!

Capricorn

Dimineața aveți sentimente contradictorii în ceea ce privește problemele profesionale și de familie. După-amiaza reușiți să vă limpeziți puțin gândurile și petreceți momente plăcute alături de persoana iubită.

Vărsător

S-ar putea să plecați într-o călătorie. Deși aveți tendința să cheltuiți cam mult, aveți șanse să obțineți mari satisfacții. Descoperiți cu surprindere cât de bine vă simțiți într-un colectiv nou. Vă sfătuim să respectați cu strictețe regulile de circulație.

Pești

Sunteți energic și aveți dispoziția necesară pentru a rezolva o problemă partenerială mai veche. S-ar putea să vă dezamăgească un prieten în care ați avut mare încredere. Vă sfătuim să nu puneți la suflet.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: