Horoscop

HOROSCOP, 30 MAI

Berbec
Financiar se întrezăresc îmbunătăţiri, putând fi vorba atât de primirea drepturilor salariale, cât şi de negocieri fructuoase privind schimbarea condiţiilor de muncă sau a activităţii profesionale. Foarte important este anturajul apropiat, deoarece se deschide o nouă etapă. Relaţiile cu prietenii şi rudele apropiate se animă, astfel că sunt posibile dialoguri şi întâlniri interesante.

Taur
Organismul este obosit şi are nevoie de îngrijiri speciale. Un dialog cu o prietenă vă poate ajuta să lămuriți multe şi mărunte aspecte delicate din viaţa dumneavoastră. Totul este să acceptaţi şi alte faţete ale realităţii înconjurătoare. Se întrezăresc noutăţi în segmentul financiar. Este posibil să vi se propună activităţi profesionale suplimentare din care să obţineți venituri serioase.

Gemeni
Întâlniri, discuţii, proiecte comune pe termen lung. Prietenia femeilor este foarte importantă, deoarece primiți susţinere reală, sinceră şi pe termen lung. Totul este să nu confundați o relaţie de iubire cu una de prietenie şi invers. Deocamdată, în aceste zile este vorba numai de relaţii de prietenie şi susţinere socio-profesională.

Rac
În urma unor evenimente în care ați fost implicat alături de colegi, şefi sau prieteni veți lua hotărâri definitive privitor la carieră şi la felul în care relaţionați cu ceilalţi. Sunteți bine văzut şi susţinut de multă lume, aveți şanse de a cunoaşte oameni noi şi valoroși și, cu puţin efort, bunăvoinţă şi încredere, veți reuşi să dizolvați emoţiile şi să vă apropiați de ei.

Leu
Sunteți animat de gânduri nobile şi îi antrenați şi pe ceilalţi în discuţii filozofice. Multe informaţii interesante şi utile veți primi în stări meditative. Posibile călătorii îndepărtate, planuri de studii sau implicare în studii şi cercetări diverse. Relaţiile cu prietenii se schimbă, astfel că vor apărea la orizont oameni noi şi de bună calitate. Totuşi, acum ar fi bine să vă gândiți şi la relaţiile şi proiectele în care sunteți implicat alături de alţii.

Fecioară
Este posibil să primiți susţinere materială de la partenerul de viaţă sau de la un prieten drag. Prudenţă, deoarece există riscul să vă aventurați în investiţii prea mari şi să le duceți cu greu la bun sfârşit. Evitați să achiziţionați bunuri valoroase sau să vă angrenați într-un credit pe termen lung.

Balanţă     
Relaţiile parteneriale vă dau mult de furcă și sunt posibile discuţii aprinse sau acţiuni comune cu partenerul de viaţă sau cu cei profesionali. Fiți prudent şi evitați escaladarea conflictelor. Intervin cheltuieli diverse, dar şi discuţii referitoare la banii şi bunurile comune cu alţii. Posibilităţi de câştig din colaborări, moşteniri sau partaje personale şi profesionale. În aceste zile se evidenţiază relaţiile cu străinătatea.

Scorpion
Este multă forfotă la serviciu, astfel că veți avea de rezolvat diverse. Ambientul profesional este tensionat, deci fiți prudent şi îndepliniți-vă sarcinile de lucru cât mai corect şi la timp. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului şi sistemului renal. Prudenţă, dozați eforturile şi la nevoie apelați la îngrijiri de specialitate.

Săgetător
Cheful de a petrece mai mult timp alături de persoana iubită şi de copii este mare în aceste zile şi uşor de îndeplinit. Totul este să nu exagerați cu declaraţiile amoroase sau cu atenţia oferită celor mici. Acceptați-le refuzul sau ideile! Ei se vor bucura mai mult aşa decât dacă le impuneți gusturile dumneavoastră. La serviciu aveți multe şi mărunte de făcut, dar sunt şanse să primiți sprijinul colegilor.

Capricorn
Este bine să vă puneți ordine în casă şi familie, să trasați planuri alături de cei dragi şi abia apoi să vă implicați mai mult în sarcinile de la locul de muncă. Sunt șanse deosebite de a îmbunătăţi ambientul familial, dar nu forţați nota. Relaţiile amoroase intervin în forţă, fiind momente bune pentru dialog eficient.

Vărsător
Este rost de multe întâlniri şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat la începutul săptămânii. Schimbul de informaţii este util pentru toată lumea, aşa încât implicați-vă fără rezerve în a relaţiona cu oricine vă iese în cale. Totuşi, evitați să vă divulgați intenţiile sau slăbiciunile. Unii profită mult de pe urma altruismului nefondat în anumite situaţii.

Peşti
Cheltuieli, dar şi bonusuri financiare la locul de muncă apar în aceste zile. Sunt şanse de a vă creşte veniturile din muncă proprie, astfel că apare şi tentaţia investiţiilor de orice fel. Prudenţă, pentru că pot apărea erori. Se pare că veți avea de rezolvat documente personale sau profesionale care necesită deplasări şi comunicare intensă cu anturajul apropiat.

Vizualizări: 734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: