Horoscop

Berbec

Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă ţineţi de cuvânt. După-amiază, vă simţiţi mai în largul dumneavoastră, mai ales după ce aflaţi că vă vor veni în vizită musafiri dragi.

Taur

Graţie intuiţiei şi sensibilităţii, puteţi avea succes pe plan profesional şi social. Profitaţi de acest moment favorabil! S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută, în interes de familie.

Gemeni

Zi bună, mai ales pentru preocupări artistice. Intuiţia şi sensibilitatea vă stimulează creativitatea. Dacă aveţi ocazia să începeţi o nouă activitate, vă recomandăm să nu ezitaţi. Aveţi mari şanse de reuşită pe plan profesional, intelectual, dar şi sentimental.

Rac

Dimineaţa simţiţi nevoia să faceţi o schimbare în casă. Va trebui să faceţi mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă organizaţi mai eficient. Profitaţi de ajutorul pe care vi-l oferă o rudă mai în vârstă!

Leu

Dimineaţa este posibil să survină evenimente neaşteptate, care vă împiedică să vă respectaţi programul. S-ar putea să primiţi musafiri din altă localitate sau să plecaţi dumneavoastră în vizită la rude. Sunteţi ajutat să rezolvaţi o problemă legată de cămin.

Fecioara

Dimineaţa vă este imposibil să vă respectaţi programul. Ar fi bine să vă planificaţi treburile importante pentru altă dată. S-ar putea să vă întâlniţi cu un fost coleg şi să vă petreceţi după-amiază împreună cu el. Vă recomandăm să vă ocupaţi de problemele financiare de care nu aţi avut timp până acum.

Balanţa

Aveţi succes în activităţile legate de cămin şi în afaceri. Sunteţi dornic să faceţi schimbări în casă şi pe plan financiar. Familia vă poate ajuta, dar trebuie să nu vă gândiţi numai la dumneavoastră. Nu vă puneţi speranţe prea mari în banii pe care  trebuie să îi primiţi dintr-o afacere!

Scorpion

Aveţi o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat la serviciu şi acasă. Ambiţia şi ideile originale vă ajută să duceţi totul la bun sfârşit. Relaţiile cu cei din jur sunt excelente. Ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă!

Săgetător

Intuiţia vă ajută să rezolvaţi cu bine problemele de serviciu. Cu colegii de serviciu şi şefii vă înţelegeţi foarte bine, ba chiar vă susţin. După-amiază, s-ar putea să primiţi vizita unor prieteni care vă propun să plecaţi într-o călătorie. Vă sfătuim să nu promiteţi nimic până nu vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Intuiţia vă ajută să rezolvaţi cu bine problemele de serviciu. Cu colegii de serviciu şi şefii vă înţelegeţi foarte bine, ba chiar vă susţin. După-amiază, s-ar putea să primiţi vizita unor prieteni care vă propun să plecaţi într-o călătorie. Vă sfătuim să nu promiteţi nimic până nu vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Vărsător

Puteţi să vă faceţi planuri de viitor şi să începeţi noi activităţi în domeniul social.

Aveţi o sensibilitate mai mare decât de obicei. Vă simţiţi foarte bine în compania prietenilor şi a persoanei iubite. Nu luaţi decizii importante în grabă!

Peşti

Sunteţi foarte optimist şi aveţi o imaginaţie de invidiat. Vă nemulţumeşte faptul că nu aveţi fonduri suficiente pentru a începe o afacere. Puneţi-vă inventivitatea la lucru! După-amiază s-ar putea să suferiţi o dezamăgire sentimentală.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: