Dan Diaconescu și Cătălin Măruță, în conflict. Vezi de ce!

Patronul OTV Dan Diaconescu și jurnalistul târgujian Cătălin Măruță sunt în conflict după ce DD a declarat că Măruță o copiază pe Simona Gherghe, cu care este în competiţie, fiind pe același interval orar.  "Măruţă încearcă să o copieze pe Simona Gherghe, uneori reuşeşte, alteori nu, dar ştiu eu cum e la Pro TV, sunt restricţii", ar fi declarat Dan Diaconescu.

Cătălin Măruță i-a răspuns lui Dan Diaconescu pe Facebook şi spune despre acesta că se poartă ca un Jay Leno autohton. „Aș vrea să îi transmit un mesaj domnului Dan Diaconescu. Deși se poartă ca un Jay Leno autohton, nu el a inventat divertismentul în România. O fi fost el primul care s-a cerut băgat în tomberon în direct, dar asta nu-i dă dreptul să vorbească cu aroganță despre oameni care chiar fac jurnalism. Cât despre originalitatea mea, cred că e suficient să amintesc că am fost primul care a făcut farse vedetelor, pe tronsonul meu orar, în rubrica "la mulţi ani marca Happy Hour", înainte cu mult ca alți colegi de breaslă să îmi urmeze exemplul; (..) am invitat-o primul pe Carmen Harra, înainte să îmi apară semne de întrebare în privinţa credibilităţii ei, înainte cu mult ca alți colegi de breaslă să o invite, iar unul din exemplele elocvente si recente trebuie să fie preluarea subiectului viaţa Naarghitei, după ce eu l-am prezentat pe larg în mai multe emisiuni, preluare cu titlul de "exclusivitate", în mod ironic”, a scris Măruță pe Facebook.

Spre final, jurnalistul din Târgu Jiu, care prestează de ani buni la Pro TV, amintește că OTV, postul de televiziune al lui DD, nu mai emite și speră că acesta se va uita acum la Happy Hour.

“Aș mai avea exemple pentru domnul "Senzaționescu", dar nu vreau să îl încarc cu atâtea informaţii într-o perioadă în care cu siguranţă e ocupat cu rezolvarea unei situaţii neplăcute: televiziunea sa nu mai are dreptul sa emită. Poate totuşi că, în această perioadă în care OTV nu mai transmite, va avea şi dumnealui timp să urmărească emisiunile de pe tronsonul orar al "Happy Hour" și să vadă cine pe cine copiază”, mai scrie Măruță, vizibil deranjat de comentariul lui DD.

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: