Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec

Aveţi tendinţa de a deveni prea insistent cu cei din jur si chiar sâcâitor. Neînţelegerile cu un prieten apropiat vă pun pe gânduri. Întrebaţi-vă daca nu cumva exageraţi! Vă sfătuim sa fiţi calm si prudent, ca sa evitaţi discuţiile inutile.

Taur

Se pare că acordaţi prea multă importanţă unor probleme mărunte şi că sunteţi tentat sa exageraţi. Încercaţi să vă detaşaţi! Grijile nejustificate ar putea sa va afecteze sănătatea. Ar fi bine sa va relaxaţi. Dacă vi se oferă ocazia să ieşiţi în aer liber împreună cu persoana iubită, nu ezitaţi!

Gemeni

Faceţi câteva drumuri scurte, în care reuşiţi sa îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea, însă, ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. Resimţiţi o stare de nervozitate accentuata şi sunteţi tentat să exageraţi. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi să ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi.

Rac

Din cauza oboselii, este posibil sa fiţi din cale afară de nervos şi să vă controlaţi cu mare greutate. Nu este exclus să vă certaţi cu cei din jur. Vă sfătuim să vă stăpâniţi agresivitatea, ca să nu vă faceţi duşmani. După-amiaza ar fi bine să staţi acasă, în mijlocul familiei.

Leu

Aveţi tendinţa să vă enervaţi fără motiv, ceea ce vă poate pune în situaţii neplăcute. Vă recomandăm să evitaţi activităţile sociale si afacerile, pentru că aveţi prea puţine şanse de reuşită. Păstraţi-vă calmul!

Fecioară

Se pare că aveţi dificultăţi de concentrare. Vă sfătuim să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp, pentru că riscaţi să aveţi surprize neplăcute. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi nu refuzaţi ajutorul colegilor! Spre seară, aveţi musafiri care nu vă fac nici o plăcere.

Balanţă

Un prieten vă redă buna dispoziţie şi optimismul propunându-vă o colaborare. Vă recomandăm să terminaţi ce aţi început şi să nu neglijaţi problemele familiale. Ascultaţi cu răbdare propunerile partenerului de viaţă! După-amiază, s-ar putea să aveţi o neînţelegere cu un vecin.

Scorpion

Dimineaţa sunteţi predispus la exagerări. O discuţie banală cu un coleg de serviciu poate să degenereze într-o ceartă serioasă. Puteţi evita divergenţele dacă nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere. Vă sfătuim să vă amânaţi călătoriile de afaceri şi întâlnirile cu prietenii. Evitaţi activităţile stresante!

Săgetător

Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi vă ieşiţi uşor din fire. Vă sfătuim să nu exageraţi şi să vă controlaţi reacţiile. Evitaţi discuţiile aprinse cu persoana iubită!

Capricorn

Se pare că astăzi aveţi un spirit critic ieşit din comun şi aveţi tendinţa să faceţi o tragedie din orice mărunţiş. După-amiază începeţi să vă pregătiţi pentru o călătorie în interes personal. Reuşiţi să vă liniştiţi abia spre seară.

Vărsător

Dimineaţa se pare că reuşiţi să vă dezamăgiţi un prieten apropiat. Sunteţi predispus la gafe. Vă sfătuim să nu îi căutaţi nod în papură partenerului de viaţă. Ar fi bine să ascultaţi o persoană mai în vârstă din familie, chiar dacă nu vă convine ce spune.

Peşti

S-ar putea sa fiţi neliniştit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul să vă faceţi probleme. După-amiază, o ruda apropiată vă împrumută o sumă importantă sau vă propune o colaborare de pe urma căreia puteţi câştiga bine. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să vă ascultaţi intuiţia.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: