Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec

Dimineaţa este posibil să aveţi probleme de comunicare. Fiţi prudent la serviciu sau în afaceri! Lipsa banilor nu ar trebui să vă îngrijoreze, pentru că vă ajuta o persoană mai în vârstă din familie. Spre seară primiţi o veste neplăcută de la o rudă din altă localitate.

Taur

La serviciu, traversaţi o perioadă mai dificilă din cauza neînţelegerilor cu şefii şi cu colegii. Nu staţi prea binecu banii, dar vă ajută un prieten. Dacă aveţi răbdare, veţi depăşi toate obstacolele.

Gemeni

S-ar putea să nu vă iasă o afacere şi să ieşiţi în pierdere, probabil din cauza dificultăţilor de comunicare. Nu vă descurajaţi! În scurt timp se vor ivi şi alte posibilităţi de câştig. Nu luaţi decizii în grabă şi evitaţi speculaţiile!

Rac

O persoană mai în vârstă vă surprinde cu o propunere de colaborare. Ar fi bine să acceptaţi, chiar dacă vi se pare că nu veţi câştiga prea mult. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă şi să ascultaţi sugestiile unui bărbat mai în vârsta din familie.

Leu

Dimineaţa sunteţi uşor confuz şi este posibil că la serviciu să va mişcaţi mai încet. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi străduiţi-vă să recuperaţi întârzierile! După-amiază vă recăpătaţi buna dispoziţie într-o vizită la prieteni.

Fecioara

Plecaţi într-o delegaţie din care vă veţi întoarce cu satisfacţii deosebite. Fiţi foarte atent la acte şi bagaje! Spre seară, s-ar putea ca o rudă mai în vârstă să apeleze la ajutorul dumneavoastră.

Balanţa

Sunteţi nevoit să cheltuiţi o sumă importantă pentru a repara unui obiect casnic de care nu vă puteţi lipsi. După-amiază, vă schimbaţi programul în ultimul moment pentru a vă ocupa de problemele partenerului de viaţă. Vă recomandăm să acceptaţi ajutorul celor apropiaţi, dacă vreţi să evitaţi întârzierile.

Scorpion

S-ar putea să faceţi o greşeală la serviciu şi să fiţi nevoit să staţi peste program, ca să o îndreptaţi. Nu luaţi decizii în grabă şi nu vă ambiţionaţi să faceţi totul de unul singur! Aveţi ocazia să cunoaşteţi persoane care vă pot ajuta mult în viitor.

Săgetător

Nu este exclus să vă enervaţi din cauza dificultăţilor materiale. Dacă nu vă păstraţi calmul, riscaţi să faceţi o impresie greşită. Ar fi bine să amânaţi examenele şi călătoriile planificate pentru azi.

Capricorn

Dimineaţa nu prea sunteţi în formă şi aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic. Nu vă îngrijoraţi! Cei apropiaţi vă ajută. Împreună cu partenerul de viaţă, puteţi să rezolvaţi o problemă financiară. Vă sfătuim să nu vă pierdeţi răbdarea.

Vărsător

S-ar putea ca o problemă de sănătate să vă împiedice să plecaţi într-o călătorie sau să ajungeţi la o întâlnire. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt puţin tensionate, din cauza unei rude mai în vârstă.

Peşti

Intenţionaţi să începeţi o nouă activitate, dar, din cauza nerăbdării, riscaţi să porniţi cu stângul. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii şi încercaţi să terminaţi ce aţi început! Comunicaţi foarte bine cu persoanele mai tinere din anturaj.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: