Horoscop

Berbec

Dimineaţa s-ar putea să fiţi mai încordat, din cauza problemelor pe care le aveţi cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri. Vă recomandăm să nu vă certaţi, pentru că nu aveţi nimic de câştigat. Spre seară, situaţia revine la normal iar relaţiile parteneriale nu au de suferit.

Taur

Dimineaţa sunteţi puţin confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relaţiile sociale, cât şi cele sentimentale. Vă recomandăm să nu începeţi afaceri noi, chiar dacă primiţi propuneri tentante. După-amiază, relaţiile cu persoana iubită merg excelent.

Gemeni

Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Aveţi şanse să rezolvaţi o problemă de familie.

Sunteţi entuziast şi doriţi să începeţi o lucrare planificată mai demult. Dacă întâmpinaţi dificultăţi, vă sfătuim să apelaţi la o persoană mai în vârstă.

Rac

Nu aveţi o clipă de răgaz, dar reuşiţi să terminaţi tot ce v-aţi propus, graţie unor idei originale. Vă sfătuim profitaţi de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură. Nu neglijaţi odihna! Persoana iubită vă apreciază iniţiativele şi vă susţine. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu rudele.

Leu

Cei din jur vă apreciază seriozitatea şi vă cer sfatul. Este o zi bună pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine să profitaţi de această perioadă, în care aveţi un randament deosebit.

Vă sfătuim să nu neglijaţi persoana iubită.

Fecioara

Dimineaţă plecaţi într-o călătorie în interes personal, care vă apropie mai mult de persoana iubită. Pe drum, faceţi cunoştinţă cu o persoană dispusă să vă dea sfaturi pentru afaceri. Aveţi grijă să nu faceţi nici o promisiune dacă nu sunteţi sigur că vă puteţi ţine de cuvânt! Vă sfătuim să nu uitaţi de odihnă.

Balanţa

Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin şi vă înţelegeţi foarte bine cu familia. Sunteţi bine dispus şi comunicaţi cu mare uşurinţă. Puteţi rezolva chiar probleme ale celor din jur. Vă sfătuim să nu neglijaţi sfaturile unei femei.

Scorpion

Este posibil ca persoana iubită să vă facă un cadou deosebit, cu care vă impresionează. După-amiază trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia. S-ar putea ca prietenii să vă invite într-o excursie.

Săgetător

Recunoaşteţi că vă preocupă excesiv propria persoană! Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Ar fi bine să amânaţi activităţile importante pentru altă dată. V-ar prinde bine o ieşire împreună cu persoana iubită. Vă sfătuim să nu vă stresaţi din cauza carierei mai mult decât este cazul.

Capricorn

Dimineaţa este posibil să fiţi irascibil şi indispus. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi de probleme care necesită răbdare şi tact. Cu toată dorinţa de a fi convingător, este posibil să întâmpinaţi neîncrederea colegilor. Acasă vă bucuraţi de armonie şi bună înţelegere.

Vărsător

Aveţi tendinţa să vă lăsaţi dominat de sentimente şi să deveniţi melancolic. Prin urmare, nici nu sunteţi prea comunicativ. Este posibil fiţi nervos pentru că vă simţiţi neglijat. Această stare riscă să accentueze neînţelegerile cu cei din jur. Vă sfătuim să vă auto-analizaţi şi să vedeţi ce nu este în regulă, de fapt.

Peşti

Sunteţi stresat de ritmul intens de muncă, deveniţi irascibil şi aveţi tendinţa să vă certaţi chiar şi cu cei dragi. Nu este exclus să fiţi şi inhibat, pentru că parcurgeţi o perioadă în care relaţiile sentimentale nu sunt tocmai bune. Vă recomandăm să ascultaţi sfaturile unei persoane apropiate, de încredere.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: