Horoscop

Berbec

Un prieten vă ajută să clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Aveţi răbdare! Totul va reveni repede la normal. Vă recomandăm să nu ignoraţi sfaturile celorlalţi, doar din dorinţa de a vă demonstra independenţa.

Taur

Aveţi multe de făcut, atât acasă, cât şi la serviciu, dar se pare că nu sunteţi în formă. Sunteţi irascibil şi riscaţi să vă luaţi la ceartă cu cei din jur. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere în faţa prietenilor şi a partenerului de viaţă. Gândiţi-vă de două ori înainte de a spune ceva!

Gemeni

Sunteţi plin de energie şi reuşiţi să duceţi la bun sfârşit o lucrare mai veche. Nu vă grăbiţi să refuzaţi o propunere de colaborare! Vă sfătuim să vă consultaţi cu o persoană cu experienţă. Dacă nu sunteţi atent, puteţi declanşa o ceartă în familie, care poate avea consecinţe serioase.

Rac

Nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de la serviciu, spre nemulţumirea şefilor şi a colegilor. Vă cam lipseşte entuziasmul, ceea ce ar putea să vă creeze neplăceri şi în familie. Încercaţi să îi înţelegeţi pe cei din jur, mai ales când vă cer sfaturi!

Leu

Sunteţi nemulţumit de atitudinea celor din jur şi riscaţi să deveniţi impulsiv. După-amiază, primiţi o sumă importantă de la o rudă apropiată. S-ar putea, însă, ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. Ca să evitaţi un scandal, vă sfătuim să nu luaţi nici o decizie în pripă.

Fecioara

Vă enervaţi la serviciu, pentru că nu reuşiţi să vă terminaţi treaba la timp. Apelaţi la ajutorul colegilor! Ar fi bine să îi arătaţi persoanei iubite mai multă afectivitate. Nu vă lăsaţi acaparat de problemele personale!

Balanţă

Ar fi bine să vă rezolvaţi dimineaţă problemele importante, când aveţi mai multă energie. În a două parte a zilei, dorinţa dumneavoastră de libertate poate să ducă la o deteriorare a relaţiilor cu persoana iubită şi chiar la o despărţire. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale!

Scorpion

Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental. Dimineaţă, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă atrage atenţia din prima clipă. Vă recomandăm să nu va pripiţi. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unui prieten.

Săgetător

S-ar putea să fiţi nemulţumit de atmosfera creată la locul de muncă de un coleg. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile şi să nu vă angajaţi în discuţii aprinse. Dorinţa de independenţa vă poate îndepărta de prieteni.

Capricorn

S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită, pentru că vă înţelege greşit. Încercaţi să lămuriţi lucrurile cu calm! După-amiază aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru a rezolva probleme de afaceri. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare.

Vărsător

Dacă plecaţi într-o călătorie, puteţi să fiţi optimist: totul se va derula conform planurilor. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, dacă refuzaţi ajutorul unei rude. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie. Ascultaţi şi părerile celor din jur!

Peşti

Este posibil să aveţi probleme la serviciu, dacă nu respectaţi indicaţiile şefilor. Amânaţi tranzacţiile financiare şi deciziile importante în afaceri! Ar fi bine să comunicaţi mai mult cu persoana iubită.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: