Au întârziat la nunta de Valentine’s Day din cauza unui tir

Trei perechi de îndrăgostiți s-au căsătorit, vineri, la Poarta Sărutului, ceremonia fiind întârziată pentru scurt timp după ce unul dintre cupluri a rămas blocat în trafic, într-un accident rutier produs în Defileul Jiului.

Soții Anca și Cristian Nicolae Dragoș au venit tocmai de la Baia Mare, după ce au văzut căsătoriile oficiate în noaptea de Revelion la Poarta Sărutului, ei hotărând să își unească destinele tot aici. „A fost un tir derapat pe Defileul Jiului și a trebuit să așteptăm. Noi venim de la Baia Mare, după ce am văzut nunțile din noaptea de Revelion și ne-am gândit că ne putem căsători și noi de Sfântul Valentin, mai ales că este și o dată specială, 14 II 14”, a spus mirele.

Un alt cuplu care s-a căsătorit la Poarta Sărutului a fost din Târgu Jiu, iar cea de-a treia pereche a venit de la Craiova. Cei din urmă au dat și ei în radar în drumul spre Târgu Jiu, dar au reușit să ajungă la timp la ceremonia de la Poarta Sărutului. „Nu mai e rost de nicio declarație de dragoste când ești aici. Ce declarație poate fi mai frumoasă decât să îți unești destinele aici la Poarta Sărutului?”, a spus Ionuț Nicolescu, mirele venit de la Craiova.

Cele trei perechi de tineri căsătoriți au trebuit să achite la Primăria Târgu Jiu o taxă de 400 de lei pentru a fi oficiată ceremonia respectivă. Alte patru cupluri s-au căsătorit, vineri, la Biroul de Stare Civilă al Primăriei Târgu Jiu, mirii preferând să nu plătească taxa de 400 de lei stabilită prin hotărâre a Consiliului Local. "Ne bucurăm cu toții că a devenit o tradiție ca în noaptea de Revelion, de Sfântul Valentin, de Dragobete și în funcție de solicitările tinerilor să avem posibilitatea de a oficia căsătorii la Poarta Sărutului”, a spus primarul Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: