Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec

Nu sunteţi în formă şi nu vă simţiţi în stare să terminaţi o lucrare importantă. Va recomandăm să nu va asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să va irosiţi energia. În partea a doua a zilei sunteţi invitat la o petrecere, unde vă simţiţi excelent alături de partenerul de viaţă şi de prietenii apropiaţi.

Taur

În prima parte a zilei, o cunoştinţă vă solicită sprijinul într-o problemă de afaceri, de pe urma căreia veţi avea de câştigat şi dumneavoastră pe plan financiar. Evitaţi speculaţiile de orice natură! După o zi destul de agitată, petreceţi o seară romantică împreună cu persoana iubită.

Gemeni

O rudă mai în vârstă vă ajută să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale. Simţul practic nu vă ajută astăzi, dar vă puteţi baza pe sprijinul familiei şi al prietenilor. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!

Rac

Se pare că traversaţi o perioada în care lipsa banilor vă nelinişteşte. În prima parte a zilei, nu este exclus să întâmpinaţi dificultăţi la locul de muncă. Colegii şi şefii vă înţeleg şi vă ajută. N-ar strică să acordaţi mai multă atenţie familiei.

Leu

Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să nu luaţi o decizie astăzi, pentru că riscaţi să nu fie cea mai bună. Relaţiile sentimentale decurg foarte bine. Petreceţi o seară romantică în compania partenerului de viaţă.

Fecioara

Ar fi bine să nu vă faceţi un program strict, pentru că veţi fi nevoit să-l schimbaţi de câteva ori pe parcursul zilei. Faceţi mai multe drumuri scurte în interesul familiei. Este o zi favorabilă rezolvării unor probleme financiare. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Balanţă

În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi cam confuz. Vă sfătuim să lăsaţi afacerile pe mâine, oricât ar părea de urgenţe, altfel riscaţi să luaţi decizii greşite, cu consecinţe grave. În schimb, pe plan sentimental parcurgeţi o perioadă favorabilă, dominată de romantism, ceea ce vă ajută să vă păstraţi moralul ridicat.

Scorpion

În prima parte a zilei nu vă reuşeşte mai nimic şi simţiţi că vă irosiţi energia. Prietenii şi familia vă înţeleg şi vă ajută. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu refuzaţi ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai în vârstă din familie.

Săgetător

Nu este o zi bună pentru investiţii sau pentru afaceri. În cursul dimineţii primiţi o veste de la o rudă apropiată, care vă schimbă planurile în legătură cu o călătorie. Vă sfătuim să evitaţi activităţile care necesită atenţie şi putere de concentrare.

Capricorn

Astăzi nu este recomandabil să vă asumaţi noi responsabilităţi la locul de muncă. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul în discuţiile cu colegii! Situaţia financiară este destul de bună, dar simţul practic este redus şi vă poate crea probleme în afaceri.

Vărsător

Astăzi nu este recomandabil să vă asumaţi noi responsabilităţi la locul de muncă. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul în discuţiile cu colegii! Situaţia financiară este destul de bună, dar simţul practic este redus şi vă poate crea probleme în afaceri.

Peşti

Sunteţi cam confuz şi s-ar putea să nu-i înţelegeţi corect pe cei din jur. Se pare că nici intuiţia nu vă ajută astăzi, dar vă puteţi baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri şi să amânaţi deciziile importante.      

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: