Horoscop

Berbec

V-aţi propus să faceţi schimbări în casă, spre bucuria celor mici. Puteţi să vă ocupaţi de afaceri, pentru că sunt şanse să câştigaţi bani frumoşi. Vă recomandăm să nu începeţi mai multe treburi deodată, altfel riscaţi să nu terminaţi nici una. Spre seară, persoana iubită vă impresionează cu un cadou deosebit.

Taur

După o perioadă mai nefavorabilă pe plan sentimental, situaţia se îmbunătăţeşte pe neaşteptate. După-amiază reuşiţi să vă afirmaţi în societate. Totuşi, vă sfătuim să nu exageraţi. Aveţi grijă să nu deveniţi pisălog!

Gemeni

Vă este imposibil să respectaţi programul stabilit anterior, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi. Schimbările care intervin sunt de bun augur. Dimineaţă aflaţi că anul viitor veţi pleca într-o delegaţie în străinătate. După-amiază aveţi musafiri de care nu sunteţi prea încântat. Fiţi diplomat!

Rac

Intenţionaţi să organizaţi o petrecere. Vă cuprinde febra pregătirilor şi agitaţia din casă începe să vă irite. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să daţi dovadă de diplomaţie şi să ascultaţi părerile celorlalţi. Vă sfătuim să renunţaţi la ideea de a pleca într-o călătorie.

Leu

Dimineaţă sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte în interes familial. Puteţi să fiţi optimist, vă veţi descurca repede şi bine. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune. Aveţi tendinţa de a exagera şi s-ar putea ca o persoană mai în vârstă din familie să încerce să va pună la punct. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia şi să fiţi mai prudent.

Fecioara

Cu toate că sunteţi hotărât să staţi mai mult cu familia, o situaţie neprevăzută vă obligă să plecaţi de acasă. Faceţi cunoştinţă cu un important om de afaceri, cu care s-ar putea să colaboraţi. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudă mai în vârstă.

Balanţă

S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate şi să nu mai puteţi pleca la o petrecere. Vă sfătuim să nu vă arătaţi nemulţumirea faţă de oaspeţi, mai ales că este posibil să puneţi împreună bazele unei afaceri. Fiţi cumpătat la masă! Sunteţi predispus la indigestii.

Scorpion

Dimineaţă sunteţi nevoit să faceţi cumpărături neprevăzute, dar bine primite de familie. După-amiază s-ar putea să vă schimbaţi programul şi să vă ocupaţi de problemele unui membru mai tânăr al familiei. Vă recomandăm să nu faceţi eforturi prea mari, pentru că sunteţi în pragul extenuării.

Săgetător

Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Puteţi să vă dedicaţi unor noi activităţi, mai ales în domeniul social. Spre seară vă simţiţi foarte bine împreună cu prietenii şi cu persoana iubită. Vă sfătuim să nu luaţi decizii pripite.

Capricorn

Deşi aveţi mult de alergat, vă sfătuim să nu vă neglijaţi sănătatea. Odihniţi-vă mai mult! S-ar putea să faceţi schimbări prin casă, ceea ce va îmbunătăţeşte viaţa sentimentală. După-amiază intenţionaţi să cumpăraţi un obiect de valoare. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că nu este un moment bun pentru investiţii.

Vărsător

Nu pierdeţi vremea! Aveţi o zi foarte încărcată. Dimineaţă sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute pentru cămin. Partenerul de viaţă vă apreciază iniţiativa. După-amiază vă schimbaţi planurile în ultimul moment şi vă ocupaţi de o problemă urgentă a unui partener de afaceri.

Peşti

Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor de familie, chiar dacă vă preocupă foarte mult viitorul profesional. Puteţi să vă ascultaţi intuiţia, dar ar fi bine să ţineţi seama şi de părerile partenerului de viaţă. Spre seară, o rudă mai în vârstă vă roagă să o ajutaţi.

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: