Olguţa Berbec, în vacanţă la New York

Solista Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului“, Olguţa Berbec, a plecat în vacanţă la New York. Olguţa a lansat acum câteva zile un nou videoclip, intitulat „Hai cu Nana, hai la joc“, iar imediat după filmări s-a urcat în avion şi şi-a luat o vacanţă de neuitat. Cel mai probabil în călătorie a însoţit-o iubitul ei, Cătălin Tutilescu.

Cântăreaţa din Mehedinţi, membră a Ansamblului din judeţul nostru, Olguţa Berbec a terminat filmările la un nou videoclip pentru piesa Hai cu Nana, hai la joc“. Aceasta a postat pe Facebook mai multe fotografii de la filmări, însă fanii Olguţei de pe pagina de socializare au dat multe like-uri imaginii care o înfăţoşează pe aceasta călare pe cal.  

„Un cântec autentic din repertoriul meu, dar totodată să vă las să descoperiți o mica parte din copilăria mea, petrecută și pe aceste dealuri ale Mărășeștilor“, scria Olguţa pe pagina de socializare.

Cum a terminat videoclipul, Olguţa şi-a luat vacanţă. Aceasta a postat în acest week-end două fotografii din New York. „New York-ul, un oraş ce îţi fură o parte din inimă....pentru totdeauna“, a scris solista de muzică populară.

Vizualizări: 399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: