Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec

Se pare că sunteţi irascibil şi vă nemulţumeşte tot ce se petrece în jurul dumneavoastră. N-ar strica să fiţi mai conciliant, dacă vreţi să nu stricaţi relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii. Membrii mai tineri ai familiei vă fac o mare bucurie în cursul după-amiezii, iar seara primiţi un cadou din partea unei femei mai în vârstă.

Taur

Astăzi nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri, deoarece şansele de reuşită sunt reduse. De asemenea, vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii. Sunteţi dispus chiar să faceţi declaraţii de dragoste persoanei iubite.

Gemeni

Insuccesul într-o afacere vă dezamăgeşte şi vă determină să vă întrebaţi dacă merită să riscaţi în continuare. Nu este cazul să va pierdeţi încrederea. Pur şi simplu, ziua de azi nu este favorabilă afacerilor şi nici comunicării cu persoane importante. Relaţiile cu partenerul de viaţă decurg excelent. După amiază, faceţi planuri comune de viitor.

Rac

Începeţi ziua cu un sentiment de frustrare, din cauză că şeful vă anunţă anularea unei călătorii în care urma să plecaţi peste câteva zile. Nu vă revărsaţi nervii asupra colegilor! În partea a doua a zilei, vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Împreună reuşiţi să rezolvaţi o problemă de familie.

Leu

O zi foarte bună pe plan profesional. Este posibil să fiţi premiat sau avansat în funcţie. Activitatea intelectuală vă aduce mari satisfacţii. După-amiază sunteţi nevoit să luaţi o decizie în privinţa relaţiilor cu persoana iubită. Intuiţia vă ajută.

Fecioara

Sunteţi indispus din cauza dificultăţilor financiare pe care le întâmpinaţi şi aveţi tendinţa să vă izolaţi. Vă recomandăm să nu vă angajaţi în activităţi noi. Nu vă puneţi mari speranţe în succesul unei afaceri! S-ar putea să fiţi dezamăgit. Relaţiile sentimentale, însă, parcurg o perioadă favorabilă.

Balanţă

Relaţiile dumneavoastră cu persoana iubită sunt excelente. În cursul dimineţii s-ar putea să cunoaşteţi o femeie tânără care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră. Nu trataţi cu superficialitate activitatea profesională! Aveţi tendinţa să faceţi greşeli care vă pot crea neplăceri.

Scorpion

În prima parte a zilei, cumpăraţi un obiect de valoare pentru cămin. Partenerul de viaţă se bucură. Sunteţi nevoit sa vă schimbaţi programul în ultimul moment, din cauza unei situaţii neprevăzute la locul de muncă. Petreceţi seara în familie şi faceţi planuri pentru o călătorie.

Săgetător

Vi se propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să nu vă pripiţi în luarea unei hotărâri. Este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare şi să nu reuşiţi să luaţi o decizie inspirată. După-amiază acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi petreceţi o seară romantică în compania persoanei dragi.

Capricorn

Munca din ultima perioadă îşi arată rezultatele azi. Totul se datorează perseverenţei şi seriozităţii cu care trataţi problemele. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale! Partenerul de viaţă se simte neglijat.

Vărsător

Astăzi sunt favorizate relaţiile cu rudele şi cu prietenii. În prima parte a zilei, vă întâlniţi cu o femeie tânăra pe care nu aţi văzut-o de mai mult timp. Este momentul să va ocupaţi de problemele de sănătate ale unei persoane mai în vârstă din familie. Seara primiţi vizita unui prieten care vă dă o veste bună.

Peşti

Sunteţi în formă şi bine dispus, iar relaţiile cu anturajul sunt excelente. Puteţi avea succes în tranzacţii comerciale şi investiţii financiare. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: