Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec

S-ar putea să fiţi nevoit să luaţi o decizie dificilă cu privire la asocierea într-o afacere. Sfaturile unei persoane cu experienţă vă ajută să înţelegeţi că avantajele financiare nu justifică timpul pierdut. Ar fi bine să vă ocupaţi mai mult de partenerul de viaţă şi de familie. Altfel s-ar putea să regretaţi mai târziu.

Taur

Vă daţi seama că o femeie din anturaj vă invidiază. Nu este recomandabil să provocaţi o discuţie. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă discreţie. Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult, dacă vreţi să nu aveţi probleme de sănătate.

Gemeni

Relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii sunt excelente. Vă recomandăm să fiţi prudent în afaceri. Nu alergaţi după câştiguri uşoare! După-amiaza petreceţi momente plăcute în compania celor dragi. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere!

Rac

Primiţi un cadou cu valoare sentimentală deosebită. S-ar putea să primiţi şi de la serviciu o importantă sumă de bani. Nu sunt recomandate călătoriile în interes personal. S-ar putea să cheltuiţi prea mult şi să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp celor tineri din familie.

Leu

Dimineaţa sunteţi nevoit să luaţi o decizie dificilă: vi se propune o colaborare avantajoasă, dar partenerul de viaţă nu este de acord să munciţi în plus. Gândiţi-vă bine înainte să luaţi o hotărâre! Vă sfătuim să nu faceţi excese alimentare.

Fecioară

Reuşiţi să terminaţi cu bine o activitate importantă. S-ar putea să găsiţi cu greu soluţii la problemele familiei. Nu este momentul să cumpăraţi un obiect de valoare. Cel mai bine ar fi să aşteptaţi până când veţi sta mai bine cu banii.

Balanţă

Intenţionaţi să vă asumaţi mai multe responsabilităţi la serviciu, dar vă temeţi că şeful nu va fi de acord. Relaţiile cu colegii de serviciu se anunţă tensionate. Vă sfătuim să vă gândiţi bine înainte de a acţiona. Stabiliţi-vă clar priorităţile!

Scorpion

Şefii vă apreciază, dar să nu vă aşteptaţi la felicitări din partea colegilor! Nu este momentul să spuneţi chiar tot ce gândiţi. După-amiaza mergeţi în vizită la o rudă mai în vârstă. Vă recomandăm să fiţi prudent în afirmaţii, dacă vreţi să evitaţi o ceartă.

Săgetător

Nu este recomandabil să vă puneţi mari speranţe într-o afacere, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit. Dimineaţa apar mai multe evenimente neprevăzute, care vă strică planurile. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul. Micile probleme se rezolvă rapid şi, spre seară, vă recăpătaţi bună dispoziţie.

Capricorn

S-ar putea să nu mai plecaţi într-o delegaţie, din cauza unei probleme de sănătate. Şefii vor înţelege situaţia. Vă sfătuim să evitaţi certurile, pentru a nu vă agrava situaţia. Acceptaţi ideea că trebuie să vă odihniţi!

Vărsător

Dimineaţa s-ar putea să aveţi probleme la serviciu, din cauza zvonurilor lansate de o femeie invidioasă. La nevoie, puneţi doi colegi faţă în faţă! Spre seară, vă regăsiţi liniştea alături de partenerul de viaţă.

Peşti

Intuiţia vă ajută să aflaţi de ce şi-a schimbat un prieten atitudinea faţă de dumneavoastră. Temperaţi-vă nervozitatea, pentru că nu rezolvaţi nimic certându-vă! Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: