Horoscop

Berbec

În această perioadă întâmpinaţi unele probleme financiare, însă nu este cazul să vă demoralizaţi. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung. Dacă acceptaţi, vă veţi îmbunătăţi situaţia financiară. Acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite şi familiei.

Taur

Treceţi printr-o perioadă plină de succes pe plan sentimental şi în societate. Vă faceţi planuri de viitor, în legătură cu o afacere. O să primiţi unele veşti bune, din cauza cărora vă schimbaţi planurile.

Gemeni

S- ar putea să aveţi unele altercaţii cu prietenii. Vă sfătuim să nu vă susţineţi principiile cu încăpăţânare şi să vă întrebaţi dacă nu cumva cei din jur au dreptate. Prietenii vă ajută să treceţi mai uşor pentru o deziluzie sentimentală.

Rac

Vă faceţi planuri de vacanţă împreună cu persoana iubită. Sunteţi bine dispus pentru că vă simţiţi înconjurat de prieteni adevăraţi. Ascultaţi de sfaturile unei persoane mai în vârstă în luarea unor decizii importante.

Leu

Este o perioadă nefavorabilă pe plan sentimental şi trebuie să luaţi o decizie importantă. Folosiţi-vă de cunoştinţele teoretice pentru a vă face planuri de viitor. În scurt timp o să câştigaţi bani frumoşi şi munca vă va fi răsplătită.

Fecioară

Este momentul potrivit să începeţi o activitate extraprofesională pentru că traversaţi o perioadă favorabilă. Puteţi avea succes în activităţile intelectuale şi sociale. Spre seară, primiţi o veste neplăcute de la un prieten, în legătură cu un plan comun.

Balanţă

Prietenii şi partenerul de viaţă vă ajută şi vă susţin în demararea unei afaceri. S-ar putea să aveţi o dispută neplăcută cu o persoană mai în vârstă din familie. Vă sfătuim să vă calmaţi pentru că în scurt timp totul revine la normal. Acordaţi mai multă atenţie familiei.

Scorpion

Nu vă faceţi planuri stricte pentru că o să vă schimbaţi programul stabilit. Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte şi aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei. Bazaţi-vă pe intuiţie.

Săgetător

O să aveţi foarte mult de alergat pentru nişte acte legate de o moştenire. Vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie în interes familial, împreună cu partenerul de viaţă. Este momentul propice pentru planuri de viitor.

Capricorn

Acum este momentul să vă faceţi planuri în legătură cu o afacere rentabilă. Cu această ocazie vă veţi îmbunătăţi radical situaţia financiară. Relaţiile cu rudele şi prietenii sunt foarte bune. O să primiţi vizite de la prieteni care vă fac o deosebită plăcere.

Vărsător

Cu ajutorul intuiţiei o să faceţi schimbări importante pe plan social. Pentru aceasta sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri. Vă sfătuim să profitaţi de acest moment favorabil. Rezultatele muncii de acum se vor vedea în curând. Nu neglijaţi odihna.

Peşti

Există posibilitatea să găsiţi un serviciu mai bine plătit sau să fiţi promovat. Veţi avea responsabilităţi mai mari, însă câştigurile vor fi pe măsură. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă şi cu persoanele din familie.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: