Horoscop

Berbec

Astăzi s-ar putea să fiţi încordat, din cauza problemelor de la locul de muncă. Vă recomandăm să nu vă certaţi cu colegii sau cu un partener de afaceri. Spre seară petreceţi momente frumoase alături de persoana iubită.

Taur

De dimineaţă s-ar putea să aveţi probleme pe plan social şi sentimental. Astăzi nu este recomandat să începeţi afaceri noi, chiar dacă primiţi propuneri tentante. După-amiază, relaţiile cu partenerul de viaţă merg excelent.

Gemeni

Se anunţă o zi tensionată din cauza divergenţelor cu partenerul de viaţă. Sunteţi confuz şi este indicat să nu luaţi decizii importante. Cel mai bine ar fi să aşteptaţi şi să vă puneţi ideile în ordine. Acordaţi mai multă atenţie persoanelor din familie.

Rac

Astăzi sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Vă sfătuim să vă temperaţi, pentru a nu crea neplăceri celor din jur. Nu este indicat să încheiaţi niciun fel de contract. Fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.

Leu

Astăzi nu este indicat să luaţi decizii importante, să semnaţi documente oficiale sau să vă faceţi planuri de viitor. Cel mai bine ar fi să amânaţi totul pentru altă dată. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Fecioară

Astăzi nu este recomandat să vă faceţi planuri stricte, pentru vor interveni numeroase schimbări. Se pare că aveţi multe drumuri de făcut în interes de serviciu, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul.

Balanţă

Vă aflaţi într-o continuă stare de nervozitate. Nu este indicat să vă asumaţi riscuri, pentru că aveţi şanse minime de reuşită. înarmaţi-vă cu răbdare şi controlaţi-vă impulsivitatea.

Scorpion

Astăzi este indicat să comunicaţi mai mult cu cei din jur, ca să nu fiţi înţeles greşit. Relaţiile sentimentale sunt bune, însă este indicat să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Vă sfătuim să evitaţi călătoriile de afaceri.

Săgetător

Astăzi aveţi multă energie şi sunteţi plin de idei. Puteţi avea succes pe plan social. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie. După amiază vă loviţi de o problemă sentimentală care aţi crezut că s-a rezolvat de la sine, dar care revine în actualitate.

Capricorn

Vă recomandăm să nu vă ocupaţi de probleme care necesită răbdare şi tact pentru că sunteţi foarte irascibil. Astăzi este posibil ca la locul de muncă să întâmpinaţi neîncrederea colegilor. Acasă vă bucuraţi de armonie şi bună înţelegere.

Vărsător

Se pare că astăzi vă cam lăsaţi dominat de sentimente şi s-ar putea să deveniţi melancolic. Această stare riscă să accentueze neînţelegerile cu cei din jur. Vă sfătuim să vă auto-analizaţi şi să vedeţi ce nu este în regulă, de fapt.  

Peşti

Sunteţi foarte stresat de ritmul intens de muncă şi deveniţi irascibil. Aveţi grijă pentru că aveţi tendinţa să vă certaţi cu cei dragi. Nici pe plan sentimental nu vă merge prea bine. Vă recomandăm să ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: