Horoscop

Berbec

Astăzi ar fi indicat să nu vă asumaţi riscuri! Sunteţi nervos şi puteţi avea probleme. Evitaţi să conduceţi maşina, pentru că sunteţi predispus la accidente. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Taur

Se anunţă o zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Dimineaţa sunteţi puţin agitat şi încercaţi să rezolvaţi mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să acceptaţi ajutorul familiei. Spre seară ieşiţi cu prietenii în oraş.

Gemeni

Aveţi foarte mare grijă pentru că astăzi sunteţi predispus la accidente sau la probleme de sănătate. Vă recomandăm să nu faceţi eforturi fizice. Nu vă lăsaţi enervat de lucrurile mărunte. Odihniţi-vă mai mult!

Rac

De dimineaţă primiţi o veste care vă tulbură. Vă sfătuim să nu vă exteriorizaţi, ca să nu transmiteţi şi celor din jur starea de nervozitate. Menajaţi-vă sănătatea şi evitaţi eforturile intense!

Leu

Se anunţă o zi foarte agitată. Sunteţi nevoit să îi spuneţi unui prieten care vă vizitează că nu aveţi timp de el. Vă pregătiţi pentru o călătorie şi vă enervaţi pe măsură ce constataţi câte lucruri vă lipsesc.

Fecioară

Sunteţi foarte obosit şi nervos, după un drum lung. Ar fi bine să vă stăpâniţi şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că riscaţi să declanşaţi un conflict. Vă sfătuim să vă odihniţi şi să recuperaţi orele de somn pierdute.

Balanţă

Vă sfătuim să nu vă ambiţionaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele. Se pare că nu aveţi prea multă răbdare şi vă cam grăbiţi să puneţi proiectele în practică. Ar fi bine să acceptaţi ajutorul prietenilor.

Scorpion

S-ar putea să aveţi unele probleme în familie. Există riscul să izbucnească o ceartă cu o persoană mai în vârstă din familie. Sunteţi foarte agitat şi ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie odihnei.

Săgetător

Plecaţi într-o călătorie importantă, din care este posibil să vă întoarceţi cu o mare sumă de bani. Pe drum, vi se propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă sfătuim să acceptaţi oferta. Evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Capricorn

Începeţi ziua foarte agitate. Se pare că aveţi nevoie urgent de bani. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul. După-amiază o rudă vă ajută cu o sumă de bani. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă.

Vărsător

Astăzi sunteţi atât de relaxat şi se pare că nimic nu vă poate tulbura. S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că sunteţi indiferent şi că nu vă ocupaţi îndeajuns de problemele familiei. Petreceţi seara în sânul familiei,

Peşti

Faptul că staţi cam prost cu banii vă face să fiţi irascibili şi să căutaţi cearta cu lumânarea. Un prieten vă propune să plecaţi într-o excursie. Nu îi căutaţi nod în papură persoanei iubite! Vă recomandăm să fiţi atent la volan.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: