Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec

Aveţi un program foarte încărcat. La serviciu, este posibil să preluaţi o parte din sarcinile unui coleg. Nu este cazul să vă faceţi griji. Puteţi să faceţi faţă cu succes tuturor problemelor. S-ar putea ca lipsa banilor să vă deranjeze mai mult ca de obicei.

Taur

Sunteţi hotărât să puneţi capăt unei situaţii neplăcute de la serviciu, care durează de câteva zile. Vă sfătuim să fiţi atent cum vorbiţi, pentru că sunteţi nervos şi riscaţi să fiţi înţeles greşit. Dacă vă păstraţi calmul, veţi avea numai de câştigat. Încercaţi să nu îi judecaţi pe cei din jur!

Gemeni

Sunteţi foarte încrezător în forţele proprii şi puteţi avea succes în afaceri. Sunt favorizate întâlnirile cu prietenii şi călătoriile în interes personal. S-ar putea să vă reîntâlniţi cu un prieten vechi, care vă propune o colaborare avantajoasă. Vă sfătuim să renunţaţi la orgoliu şi să ascultaţi sfaturile celor apropiaţi

Rac

Aveţi succes în activităţile intelectuale şi reuşiţi să depăşiţi toate dificultăţile. Este o zi bună pentru examene. Pe plan sentimental, totul este în ordine. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei, care aşteaptă mai mult de la dumneavoastră.

Leu

S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme financiare. Chiar dacă, în rest, simţiţi că vă merge excelent, vă sfătuim să vă gândiţi bine înainte de a trece la acţiune. Spre seară, este posibil să primiţi o veste neplăcută în legătură cu o schimbare la locul de muncă.

Fecioară

Aveţi ocazia să obţineţi câştiguri nesperate. Sunt favorizate şi călătoriile în interes personal. Aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri. Vă recomandăm să fiţi mai prudent. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă!

Balanţă

O persoană mai în vârstă vă propune o colaborare de pe urma căreia puteţi câştiga foarte bine. Daca vi se oferă ocazia să plecaţi într-o călătorie, vă recomandăm să nu ezitaţi. Puteţi cunoaşte viitori parteneri de afaceri. Nu luaţi decizii în grabă şi evitaţi speculaţiile!

Scorpion

Sunteţi nevoit să vă ocupaţi de probleme financiare mai vechi. Dacă vi se propune o colaborare, vă recomandăm să nu refuzaţi. Vă poate schimba viaţa. Ar fi bine să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

Săgetător

Faceţi impresie cu seriozitatea de care daţi dovadă şi sunteţi căutat pentru sfaturi. Puteţi să vă faceţi planuri pe termen lung şi să vă gândiţi la investiţii. Profitaţi de contextul favorabil de astăzi pentru a vă rezolva problemele importante! Vă sfătuim să nu neglijaţi viaţa de familie.

Capricorn

Astăzi sunt favorizate planurile de viitor şi investiţiile financiare. Este posibil să încasaţi banii pentru o lucrare încheiată recent. Vă recomandăm să vă menajaţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult. Ascultaţi sfaturile persoanei iubite!

Vărsător

Vi se împlineşte dorinţa de a schimba ceva în relaţiile parteneriale. Aveţi încredere în forţele proprii şi voinţa de a acţiona. După-amiază vă simţiţi foarte bine la o întâlnire cu prietenii. Vă sfătuim să nu monopolizaţi discuţia.

Peşti

Aveţi un succes deosebit în afaceri. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente oficiale. Relaţiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Vă sfătuim să aveţi răbdare. Nu alergaţi după rezultate imediate, ca să nu aveţi surprize!

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: