Horoscop

Berbec
Atmosfera se va tensiona destul de mult astăzi. Trebuie să vă întoarceți într-un loc în care ați mai fost și să faceți lucrurile într-un mod diferit pentru a pune capăt unei situații stresante. Drumul spre lucrurile neterminate din trecut nu este lin, ba din contră plin de piedici și chiar frustrări pe alocuri, așa că nu este de mirare că la sfârșitul zilei sunteți epuizat.

Taur
Nu găsiți o soluție potrivită la problemele dumneavoastră și de aici toată agitația. Nimic nu vă face să vă simțiți mai nesigur decât lipsa rezultatelor concrete, atunci când vine vorba despre muncă.

Gemeni
Dragostea este un teritoriu destul de incert pentru dumneavoastră pentru că vreți sau nu, toți potențialii parteneri dispar ca prin farmec. Vă faceți tot felul de gânduri negre și reușiți să vă indispuneți pentru tot restul zilei, ceea ce nu este un semn bun având în vedere câte aveți de făcut.

Rac
Îi dați dreptate unui coleg de muncă în legătură cu o problemă apărută și brusc deveniți oaia neagră a biroului. Nu vă deranjează această postură atâta timp cât știți că aveți dreptate. Pentru prima oară nici nu vă interesează să vi se dea dreptate, ci sunteți mulțumit cu ceea ce sunteți, deși atrageți antipatii.

Leu
Banii nu trag la dumneavoastră deloc și acest lucru vă îngrijorează. Faceți tot ce puteți și nu vedeți nici o creștere importantă a bugetului. Deja începeți să îi spionați pe cei din jur, sperând să furați ceva secrete importante și să aplicați rețeta și în propriul caz, fără să știți că soluțiile la probleme doar dumneavoastră le aveți.

Fecioară
Singur sau într-o relație, vă chinuiți să vă exprimați emoțiile. Oricât de mult ați pune presiune pe familie, nimeni nu pare interesat să vă asculte temerile. Toți au impresia că vă faceți tot felul de griji nejustificate și orice ați spune le trece pe lângă urechi.

Balanţă
Știți foarte bine ce înseamnă prima impresie, de aceea astăzi vă veți strădui să faceți una cât mai bună. Fie că este vorba despre un interviu la care participați sau la o ședință la care sunt prezenți oameni importanți, vreți să ieșiți în evidență cu orice preț gândindu-vă la beneficiile pe care le poate avea acest lucru.

Scorpion
Toți prietenii vă știu pus pe glume, ba chiar cel responsabil cu starea de bine în grup și astăzi văd o persoană extrem de abătută și îngândurată care nu este receptivă deloc. Mulți sunt îngrijorați cu atât mai mult cu cât refuzați să vorbiți despre ceea ce vă preocupă în mod vizibil.

Săgetător
Azi dați cu capul de realitate și pierdeți controlul pentru moment. Cineva din familie dă de necaz și vă gândiți că mai bine l-ați lăsa să își rezolve singur problemele pentru ca pe viitor să evite situațiile de acest gen. O discuție cu familia despre relația dumneavoastră vă dă complet peste cap pentru că unii membri vă seamănă îndoială în minte și inimă.

Capricorn
Faptul că sunteți plin de compasiune nu vă aduce prea multe beneficii. Observați că ajungeți că faceți sarcinile colegilor sau să rezolvați problemele prietenilor, însă inima nu vă lasă să spuneți nu. Astăzi sunteți solicitat în extrem de multe sarcini la muncă, așa că nu aveți timp să vă plângeți că ceilalți profită de dumneavoastră.

Vărsător
Apar tot felul de probleme legate de o plată pe care trebuie să o faceți rapid. Nu vă descurcați foarte bine, ba din contră sunteți mai mult decât iritat și toate întrebările celor din jur vă obosesc și mai mult. Cu siguranță nu este o zi bună pentru discuții, așa că cel mai bine ar fi să evitați subiectele serioase cu familia.

Peşti
Forțat de împrejurări trebuie să lucrați alături de o persoană pe care nu o suportați, iar comportamentul este foarte ostil. Cei din jur nu vă înțeleg motivele, dar știți foarte bine care este motivul acestui comportament: o șicană mai veche pe care respectiva persoană v-a făcut-o, moment peste care nu puteți trece.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: