Horoscop

Berbec
Renunţaţi probabil la orice tip de rigoare formală, de solemnitate şi gravitate. Probabil că nu vă mai arătaţi preocupat excesiv de securitatea personală, că nu mai ţineţi să obţineţi nişte maxime certitudini în condiţii de minime riscuri.

Taur
Trebuie să aveţi grijă ce vă doriţi, mai ales dacă sunt în discuţie bani sau posesiuni, lucruri şi bunuri de valoare aparţinând patrimoniului de familie. E posibil să visaţi gratuit la câştiguri fără să fiţi capabil să obţineţi, să daţi cu uşurinţă vrabia din mâna pe cioara de pe gard.

Gemeni
Este de aşteptat să vă agitaţi şi să consumaţi mari resurse de energie ca să vă asiguraţi o zona de confort personal. Numai că, în zbuciumul vieţii cotidiene, efortul pe care îl depuneţi ca să construiţi un mediu în care să vă puteţi relaxa şi destinde este masiv şi epuizant.

Rac
Poate fi zi de bilanţ, puteţi obţine roadele unei strategii financiare întreţinute pe termen îndelungat ori puteţi evada din limitele unor restricţii financiare impuse, beneficiind de venituri peste aşteptări. În relaţia cu persoana iubită nu mai căutaţi scuze şi nu vă mai ascundeţi, ci faceţi tot ce-i posibil să îi dezvăluiţi ce simţiţi.

Leu
Astăzi e posibil să lăsaţi impresia unei stabilităţi financiare de invidiat, ba chiar a unui huzur şi confort personal sporit. Se prea poate să exageraţi pentru a fi la înălţime,  în timp ce doar dumneavoastră ştiţi în ce nevoi, necesităţi şi neputinţe materiale vă scăldaţi în realitate.

Fecioară
Se prognozează pentru azi o stare strălucită din punct de vedere fizic. E de aşteptat să nu mai fiţi moleşit şi să nu vă mai porniţi greu, ci să reacţionaţi prompt şi să staţi ferm pe poziţii atunci când e necesar.

Balanţă
Puteţi fi copleşit de melancolii, vă puteţi afla într-o dispoziţie nostalgică şi sentimentală, despărţindu-vă cu greu de lucrurile, persoanele sau situaţiile cu care v-aţi obişnuit. Aţi putea bătea în retragere dacă vi se cere să preluaţi în forţă iniţiativa într-un demers de grup, căci vă displace să ieşiţi strident la rampă sau în evidenţă.

Scorpion
S-ar zice că azi ţineţi să vă puneţi de-a curmezişul, să mergeţi împotriva curentului şi a deciziilor luate în familie. Vi s-ar putea reproşa, în consecinţă, că sunteţi un eretic, că refuzaţi să vă plecaţi în faţa experienţei de viaţă a celor mai în vârstă.

Săgetător
La locul de muncă creaţi tensiuni şi puneţi paie pe foc, neştiind să aplanaţi conflictele sau să domoliţi situaţia. Printre cunoscuţi şi rude, ori în cazul în care frecventaţi medii mai familiare, vă puteţi satisface unele vanităţi, epataţi şi nu vă deranjează să urmaţi simple convenţii sociale.

Capricorn
Trebui sa luaţi decizii pe mai multe planuri. Există posibilitatea ca pe plan profesional să realizaţi că aveţi nevoie de noi cunoştinţe şi să vă îndreptaţi într-o nouă direcţie. În acelaşi timp, pot apărea şi mici impedimente, însă nu suficient de puternice pentru a vă opri.

Vărsător
Pretenţios şi inflexibil, sobru şi cu pretenţii de a fi integru, etic şi onest prin excelenţă, e de aşteptat să ţineţi să coborâţi milităria din pod, impunând în cadrul familiei o morală de fier.

Peşti
Puteţi regla astăzi unele aspecte care nu funcţionează eficient în viaţa de cuplu. Probabil că vă simţiţi pe teren minat, vă simţiţi pregătit cumva de bătălie, de o răfuială sentimentală, dar partea bună este că mânuiţi cuvintele cu mare artă.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: