Horoscop

Berbec
Aveţi parte de zile foarte solicitante din punct de vedere afectiv. Vi se va cere ajutorul într-o problemă importantă, un prieten sau o rudă apropiată va trece prin ceva neplăcut şi va avea nevoie de sprijin.

Taur
Vă confruntaţi în zilele care urmează cu diverse necazuri financiare: orice aţi face, veţi fi nevoit să scoateţi bani din buzunar, iar asta nu e niciodată o veste bună. E important să nu intraţi în panică, norocul are şi el fluctuaţiile lui, şi să gândiţi foarte raţional.

Gemeni
Intraţi în panică la începutul săptămânii, din cauza unui proiect amânat până în pânzele albe şi care nu mai poate aştepta. E puţin probabil să mai rezolvaţi ceva în ultima clipă, aşa că veţi fi tentaţi să vă culcaţi pe-o ureche, bazându-vă pe zodia dumneavoastră norocoasă.

Rac
Sunteţi deosebit de vulnerabil în ceea ce priveşte sănătatea: riscul de viroze este foarte mare şi, dacă se întâmplă s-o păţiţi, veţi fi scos complet din uz pentru toată săptămâna. Tot în aceste zile se definitivează şi planurile pentru sărbători.

Leu
Problema cea mai mare vor fi banii, mai ales acum, când vă bate gândul să faceţi o schimbare în carieră. Nu e cazul să vă îmbufnaţi din cauza finanţelor, ci să încercaţi să vă puneţi la bătaie toate resursele pentru a obţine un job mai bun.

Fecioară
Sunteţi destul de solicitat din punct de vedere profesional şi veţi avea spor în tot ce veţi face. Aveţi noroc, deşi vă veţi simţi copleşit la început. Veţi primi bani la mijlocul perioadei şi veţi reuşi să vă duceţi la îndeplinire nişte planuri de cheltuieli.

Balanţă
Bate vântul schimbării, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. În viaţa amoroasă, pentru cei singuri sunt şanse mari de a lega o relaţie serioasă, foarte posibil cu o persoană pe care nu ar fi luat-o în calcul până acum. În profesie, ambiţiile vor creşte, ajungându-se chiar până la schimbarea jobului cu altul mai promiţător.

Scorpion
Tot dragostea rămâne pe primul loc în preocupări, iar atenţia şi devotamentul vă vor fi răsplătite din plin. Dacă aveţi suspiciuni legate de relaţie, e bine să le ignoraţi, pentru că sunt nefondate. În celelalte aspecte însă, lucrurile nu sunt chiar atât de roz: banii vă alunecă printre degete şi săptămâna asta, jobul aduce multe probleme, iar relaţiile cu familia sunt destul de tensionate.

Săgetător
O veţi face lată în această săptămâna, pentru că ocaziile de distracţie vor veni una după alta. Este exact ceea ce vă place  mai mult, însă trebuie să fiţi atenţi să nu depăşiţi măsura, pentru că sunt câteva persoane în anturaj care abia aşteaptă o ocazie de bârfă.

Capricorn
Începeţi cu câteva probleme legate de comunicarea interumană, probleme care pot uşor degenera în conflicte. Se pare că veţi fi ceva mai morocănoşi şi mai agresivi decât de obicei, iar acest lucru va avea consecinţe mai ales asupra relaţiei amoroase.

Vărsător
Sunt zile pline de aşteptări şi de emoţii. Nu veţi sta prea bine nici la capitolul energie şi nu veţi avea nici un chef să vă ridicaţi din pat dimineaţa. La sfârşitul săptămânii, vor exista nişte discuţii neplăcute cu partenerul de cuplu, şi dacă dumneavoastră nu arătaţi răbdare şi înţelegere, se poate ajunge chiar la ruptură.

Peşti
A venit momentul să vă apucaţi de treabă: toate proiectele amânate până acum se vor acumula şi vă vor copleşi, dacă nu vă apucaţi urgent de ele. Nişte reverii romantice vă vor împiedica să vă concentraţi la ceea ce este cu adevărat important.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: