Horoscop

Berbec
Sunteţi prins într-un conflict pentru că vă preocupă prea mult nevoile celorlalţi. Când vă daţi seama că sunteţi prins într-o dramă, avei tendinţa de a lua decizii greşite. Trebuie să găsiţi un echilibru între ce vor alţii şi ce vă doriţi.

Taur
În momentul în care veţi reuşi să vă controlaţi sentimentele, veţi fi mai sigur în alte planuri ale vieţii. Vă veţi conecta mai uşor cu cei din jur şi îi veţi face să se deschidă în faţa dumneavoastră. O astfel de atitudine vă va ajuta să obţineţi succesul şi să aveţi noroc în toate privinţele.

Gemeni
Astăzi aveţi tendinţa de a vă îndrepta energia într-o direcţie greşită şi să fiţi dominat de dorinţa de a afla bârfe şi secretele altora. Încercaţi să vă concentraţi, pentru că aveţi multe idei bune. Fiţi receptiv la opiniile celorlalţi, vă vor ajuta să vă deschideţi orizonturile.

Rac
Totul acţionează în favoarea dumneavoastră astăzi. Sunteţi energic, iar în jur este o atmosferă relaxantă. Calităţile sunt accentuate şi toată lumea este fermecată. Aveţi tendinţa să cumpăraţi mai mult decât aveţi nevoie, aşa că staţi, mai bine, departe de magazine. Invitaţi câţiva prieteni acasă.

Leu
Astăzi vi se pare că se învârte totul cu viteza luminii şi vă veţi simţi epuizat până la finalul zilei. Nimic nu pare să funcţioneze în favoarea dumneavoastră. Totuşi, lucrurile nu sunt atât de rele precum credeţi. Aveţi o intuiţie extraordinară şi vă va ajuta să anticipaţi lucrurile care urmează să se întâmple.

Fecioară
Aveţi tot ce vă trebuie să faceţi lucruri extraordinare. Sensibilitatea acţionează în avantajul dumneavoastră şi vă ajută să vedeţi lucruri pe care alţii le omit. Vestea bună este că veţi fi foarte practic şi raţional în acţiuni. Tot ce simţiţi astăzi vă va ajuta să realizaţi multe lucruri frumoase.

Balanţă
Nu vă lăsaţi prinsă de spiritul liber care vă domină dimineaţa. Bucuraţi-vă de moment, dar încercaţi să coborâţi cu picioarele pe pământ până la finalul zilei. Nu luaţi decizii iresponsabile. Astăzi totul pare mai interesant decât e. Fiţi mai sensibil la nevoile şi dorinţele celorlalţi şi veţi avea numai de câştigat.

Scorpion
Astăzi veţi avea parte de multă dramă emoţională şi veţi lua totul personal. O forţă puternică pare să vă controleze sentimentele şi să vă facă mai sensibil decât este cazul. Nu înseamnă că nu puteţi încerca să vă opuneţi sentimentelor neplăcute care vă încearcă.

Săgetător
Nu lăsaţi partea sălbatică să vă domine. Lăsaţi-vă dus de val, dar ţineţi cont şi de nevoile şi de dorinţele celorlalţi. Rămâneţi cu picioarele pe pământ şi concentraţi-vă la responsabilităţile pe care le aveţi, chiar dacă vă vine să renunţaţi la tot şi să luaţi o decizie radicală.

Capricorn
Astăzi va trebui să vă ocupaţi de o problema pe care nu aţi rezolvat-o mai demult. Nu vă învinovăţiţi, însă, prea mult pentru greşeala pe care aţi făcut-o, pentru că vă va lua toată energia. Aveţi multe alte lucruri bune pe care merită să vă concentraţi.

Vărsător
Începeţi ziua bine, vă simţiţi plin de energie şi capabil să mutaţi munţii din loc. Nu aveţi, însă, prea mult chef de muncă şi nu vreţi decât să vă distraţi. Puteţi pune la cale o ieşire cu prietenii, ca să aveţi parte de distracţia pe care v-o dorii.

Peşti
Veţi simţi multă tensiune din partea unei persoane din anturaj în prima parte a zilei. Nu lăsaţi asta să vă strice starea de spirit şi încercaţi să treceţi peste. Dacă rămâneţi prea mult concentrat pe lucruri negative sunt mici şanse să faceţi ceva pozitiv.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: