Produse unice de incalzire – descopera solutiile AMASS!

Factura la gaz va lasa fara economii, iar confortul termic nu este cel pe care vi l-ati dorit? Sezonul rece reprezinta o adevarata problema pentru toata lumea, caldura fiind absolut necesara pentru fiecare locuinta. Din fericire, odata cu evolutia tehnologiei apar si la noi, noi solutii de incalzire, acestea fiind mai economice si cu un randament caloric mai mare demonstratndu-si eficienta de multi ani in tarile vest-europene. AMASS este unul dintre partenerii care va intampina cu sisteme de incalzire inovatoare, realizate in urma studiilor conduse de parteneri importanti pe scena europeana. Astfel, AMASS nu este doar distribuitorul unor solutii de incalzire moderne si avantajoase, ci si ghidul dumneavoastra.

Cum poate deveni locuinta dumneavoastra mai calda si mai confortabila? Compania AMASS, dedicata pe solutii de incalzire mai ieftine decat gazul, va propune doua solutii de incalzire extrem de eficiente: incalzirea electrica in pardoseala si radiatoarele electrice cu roca vulcanica. Indiferent care va fi alegerea dumneavoastra finala, trebuie sa stiti ca multe dintre avantajele acestor sisteme se regasesc in ambele cazuri. Astfel, veti beneficia de costuri scazute la factura de energie electrica, control asupra functionarii acestora prin automatizare si desigur, eficienta sporita si lipsa pericolelor de inundatie si explozii in comparatie cu sistemele de incalzire pe gaz.

Dupa cum puteti observa, solutiile propuse de specialistii AMASS sunt orientate catre progres, dat fiind ca energia electrica este o resursa inepuizabila si usor de procurat datorita diferitelor surse (apa, vant, soare, nuclear). Astfel, energia electrica devine principala sursa de incalzire, gestionarea costurilor fiind excelenta datorita eficientei si consumului redus al sistemelor de incalzire prezentate. In cazul incalzirii electrice in pardoseala, consumul este cu 30% mai mic decat cel inregistrat de un sistem clasic pe gaz. De asemenea, studiile arata ca si radiatoarele electrice cu roca vulcanica au o eficienta de pana la 40% fata de solutiile de incalzire pe gaz.

Inertia termica este principalul element datorita caruia cele doua sisteme vor degaja caldura mai mult timp, fara sa fie alimentate cu energie electrica si deci in contradictie cu centralele electrice si radiatoarele electrice stiute de romani, sunt mai ieftine la consum decat gazul. Incalzirea electrica in pardoseala implica cedarea treptata a caldurii, iar radiatoarele electrice cu roca vulcanica se bucura de asemenea de o inertie termica foarte mare (minim 40 de minute ele nu consuma curent). Prin urmare, ambele sisteme acumuleaza caldura si o cedeaza treptat, ceea ce inseamna un consum mult mai mic, dar si un randament sporit.

Automatizarea reprezinta o caracteristica esentiala pentru functionarea economica a acestor sisteme de incalzire. Termostatele permit ca doar un timp scurt, sistemul de incalzire electrica in pardoseala sa nu consume energie datorita setarilor dumneavoastra speciale. In plus, fiecare radiator electric cu roca vulcanica este prevazut cu un termostat, ceea ce face posibila realizarea unui sistem centralizat de control sau gestionarea acestora in mod individual.

In cele din urma, trebuie sa mentionam inca o data ca gazul este o resursa naturala epuizabila, motiv pentru care pretul acestuia a crescut in ultimii ani si va continua sa creasca. De aceea, este evident ca energia electrica este resursa principala care va fi utilizata pentru sistemele de incalzire din viitor, iar progresul inregistrat de specialisti in prezent este considerabil. In plus aceste sisteme va permit si o independennta energetica in viitor. Asadar, beneficiati de eficienta energetica, costuri de investitie reduse si confort termic sporit cu ajutorul serviciilor oferite de AMASS !

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: