Horoscop

BERBEC

Dimineaţa aveţi dificultăţi de comunicare şi sunteţi neinspirat. S-ar putea să deveniţi agitat şi nervos. Va sfătuim sa amânaţi întâlnirile de afaceri si călătoriile. De asemenea, este indicat să evitaţi activităţile complexe, care necesită atenţie şi concentrare. Puteţi avea succes in activităţile legate de cămin.

TAUR

Este posibil sa plecaţi intr-o delegaţie. Nu sunteţi in cea mai buna dispoziţie si aveţi tendinţa sa exageraţi. Va sfătuim sa nu va susţineţi părerile cu încăpăţânare si sa evitaţi discuţiile in contradictoriu. S-ar putea să fiţi nervos pentru ca nu staţi prea bine cu banii. In curând veţi primi o sumă importantă.

GEMENI

Astăzi aveţi tendinţa să criticaţi pe toata lumea. Încercaţi să vă temperaţi spiritul critic! Fiţi atent pe ce daţi banii! S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceţi. Ca sa evitaţi o cearta, va sfătuim sa mergeţi împreună la cumpărături. Ar fi bine sa acordaţi mai multă atenţie relaţiilor parteneriale.

RAC

Este posibil să primiţi o veste proasta de la o ruda îndepărtată. Aceasta vă indispune şi vă obliga să vă schimbaţi programul. Plecaţi intr-o călătorie neprevăzută. Va sfătuim să fiţi atent, pentru ca exista riscul să fiţi implicat intr-un accident.

LEU

Va sfătuim sa nu va asumaţi nici un risc astăzi, pentru ca sunteţi nervos şi s-ar putea să mizaţi greşit. Nu călătoriţi cu maşina! Sunteţi predispus la accidente. Ar fi bine sa evitaţi discuţiile in contradictoriu.

FECIOARĂ

Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, pe care le-aţi tot amânat. Aveţi tendinţa să începeţi mai multe treburi deodată. Va sfătuim să vă organizaţi cât mai riguros. La nevoie, nu ezitaţi să cereţi ajutor celor din familie! Spre seară, s-ar putea sa ajungeţi in vizită la prieteni.

BALANŢĂ

Va recomandăm să fiţi deosebit de prudent astăzi, pentru ca puteţi avea probleme cu sănătatea sau chiar accidente. Nu va suprasolicitaţi! Ar fi bine sa evitaţi călătoriile lungi si petrecerile. Pe fondul oboselii acumulate, puteţi deveni irascibil si nu este exclus să vă luaţi la ceartă.

SCORPION

O sa aveţi probleme cu şeful direct. Nu este indicat să vă exteriorizaţi nemulţumirea. Va recomandăm sa va menajaţi sănătatea. Eforturile pe care intenţionaţi să le faceţi sporesc riscul de accidente cerebrale.

SĂGETĂTOR

Dimineaţa vă treziţi obosit si nervos. Încercaţi să vă controlaţi agresivitatea, pentru ca riscaţi să declanşaţi unui conflict! Va sfătuim să nu faceţi vizite, chiar daca partenerul de viaţă insistă. Profitaţi de timpul liber pentru a vă odihni!

CAPRICORN

Dimineaţa sunteţi irascibil din cauza oboselii acumulate in ultima perioada. Va recomandam să reduceţi programul de muncă. În ritmul acesta, riscaţi să vă îmbolnăviţi. După-amiază s-ar putea sa va loviţi de o problemă financiară. Vă sfătuim să nu-i daţi prea multa importanta.

VĂRSĂTOR

Plecaţi într-o călătorie foarte importanta, care va poate aduce câştiguri serioase. Va sfătuim să vă păstraţi calmul si să nu ridicaţi tonul la o persoana mai in vârstă. Pe plan sentimental, puteţi avea probleme dacă sunteţi prea încăpăţânat.

PEŞTI

Aveţi mare nevoie de un împrumut. Până la urmă, reuşiţi să faceţi rost de bani. Păstraţi-vă calmul si odihniţi-vă mai mult! Sunteţi predispus la probleme de sănătate.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: