Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Berbec
În cursul dimineţii luaţi o hotărâre în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. Un prieten vă solicită sprijinul într-o problemă de sănătate şi ar fi bine să acceptaţi fără nici o ezitare. În partea a doua a zilei vă ocupaţi de o problemă financiară. Evitaţi speculaţiile de orice fel! În luarea deciziilor importante, vă puteţi baza pe intuiţie.
Taur
Sunteţi anunţat că mâine veţi pleca într-o călătorie în interes de serviciu. Această veste vă cam încurcă planurile, dar puteţi fi optimist: călătoria vă determină, schimbări benefice în relaţiile sentimentale. Evitaţi discuţiile în contradictoriu provocate de o femeie!
Gemeni
Puteţi aborda probleme importante din domeniul afacerilor şi sunteţi capabil să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Aveţi ocazia să rezolvaţi probleme financiare. Comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă este foarte bună. Aveţi grijă să nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le puteţi respecta!
Rac
Sunteţi foarte activ şi sociabil, ceea ce favorizează relaţiile de colaborare. Se pare că aveţi probleme sentimentale, dar optimismul dumneavoastră este mai puternic. Pe plan profesional şi din punctul de vedere al sănătăţii nu aveţi nici un motiv de îngrijorare.
Leu
Se anunţă un succes remarcabil într-o afacere, însotit de un câştig substanţial. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Cu prilejul unei călătorii în interes personal, s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă care vă poate deveni partener de afaceri.
Fecioara
Sunt favorizate relaţiile de colaborare. Toate activităţile începute azi au mari şanse de reuşită. Aveţi succes în afaceri şi puteţi rezolva problemele financiare ale familiei. Evitaţi speculaţiile de orice fel!
Balanţa
Au loc schimbări benefice în viaţa dumneavoastră, atât pe plan profesional, cât şi social. Metodele pe care le aplicaţi, deşi nu sunt pe placul tuturor, vă ajută să vă îndepliniţi obiectivele. Petreceţi după-amiaza împreună cu prietenii. Vă sfătuim să nu neglijaţi familia.
Scorpion
Sunteţi într-o formă întelectuală foarte bună şi colaboraţi excelent cu persoanele din anturaj. Aveţi succes în toate activităţile legate de familie şi camin. Vă sfătuim să ţineţi cont de părerile partenerului de viaţă.
Săgetator
Aveţi parte de un succes neaşteptat pe plan social şi financiar. Nu pierdeţi momentul favorabil, dar nici nu forţaţi nota! După-amiază plecaţi într-o deplasare neplanificată. Se pare că este o călătorie în interes personal, care vă poate aduce beneficii materiale substanţiale. Aveţi grijă de acte!
Capricorn
După o perioadă de dezamăgiri, astăzi sunteţi plăcut surprins de succese nesperate în domeniul financiar şi pe planul relaţiilor sentimentale. Ideile dumneavoastră ingenioase contribuie la finalizarea unei lucrări importante la locul de muncă. Vă recomandăm, insă, să nu refuzaţi cooperarea cu colegii de serviciu.
Vărsător
În prima parte a zilei vă ocupaţi de rezolvarea unei probleme financiare de care depinde reuşita unei afaceri. Pentru aceasta, sunteţi nevoit să plecaţi într-o scurtă călătorie în afara localităţii. Eforturile vă vor fi răsplătite din plin şi vă veţi recupera cheltuielile în scurt timp. Acordaţi mai multă atenţie familie!
Peşti
Începeţi să vă redresaţi financiar. Se pare că primiţi o primă, ca recompensă pentru finalizarea unei lucrări importante, sau o moştenire neaşteptată. Dacă vă întrebaţi ce ar fi mai bine să faceţi cu banii, iata o sugestie: astăzi sunt favorizate investiţiile pe termen lung. Îngrijiţi-vă sănătatea şi acordaţi mai mult timp odihnei!

Vizualizări: 1,390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: